Federico Santander

Hold øje med det 77. minut

Det 77. minut
Hold øje med det 77. minut! Begge vores mål mod AC Horsens i denne sæson er scoret i dette minuttal.

1. eller 2. halvleg?
Oftest er 2. halvleg de mest målrige, men ikke i vores Horsens-kampe: de 69 mål er fordelt på 36 mål i 1. halvleg, og 33 mål i 2. halvleg.

Lüftner og "den gule fare"
Michael Lüftner har ikke fået gult kort siden vi mødte AC Horsens den 29. oktober. Siden har han spillet 16 Superliga-kampe med "truslen" om, at næste gule kort udløser karantæne.

Flest kampe
Får William Kvist spilletid, når han op på siden af den tidligere Horsens-keeper Søren Jochumsen, som p.t. har spilet flest indbyrdes opgør (18).

Flest mål
Cesar Santin har scoret flest mål (6) mod AC Horsens. I vores nuværende trup har Santander scoret tre gange.

Teenager-mål
Andreas Cornelius og Thomas Delaney er vores eneste teenagere, der har scoret mod AC Horsens.

Pletskud fra pletten
Bliver der dømt straffe, er det nummer 11 i vores indbyrdes opgør, og vi har udnyttet seks af vores syv. Vingaard brændte i august 2010, men blev senere matchvinder til 2-1.

Michael Tykgaard dømmer
Michael Tykgaard dømmer sin 27. FCK-kamp i Superligaen, og det er anden gang han dømmer os mod AC Horsens. Første gang var i august 2017, da vi spillede 1-1.

Linjedommere: Daniel R. Krogstrup Nørgaard og Paul Nyberg
4. dommer: Peter Kjærsgaard