AaB venter i Aalborg

FCV ligaens mest scorende hold

3 point efter de to første kampe
FC Vestsjælland startede egentlig sæsonen rigtig flot, for da der var spillet 30 minutter af åbningskampen mod FC Nordsjælland på Farum Park, førte FC Vestsjælland med 2-0. Desværre for vestsjællænderne kom FC Nordsjælland tilbage i opgøret, og på scoringer af Kim Aabech, Uffe Bech og Uffe Bech en gang til, lykkedes det for nordsjællænderne at hive en 3-2 sejr i land.

I sidste weekend forsøgte FC Vestsjælland sig så atter med den farligste føring (mod OB), og denne gang holdt den hele vejen hjem. Rasmus Festersen sendte FC Vestsjælland i front, Ari Skúlason øgede på et selvmål til 2-0. Kort inde i 2. halvleg blev det 3-0 ved Marc Rochester Sørensen, Emil Larsen fik reduceret med lidt under en halv time igen, men kampen bød ikke på flere scoringer.

Pudsigt nok har begge FC Vestsjællands mål til 2-0 i denne sæson været selvmål, idet også 2-0 målet mod FC Nordsjælland var et selvmål (Ivan Runje).

FC VESTSJÆLLANDS TRUP
Følgende 19-mands bruttotrup er udtaget til kampen mod F.C. København:
Thomas Mikkelsen, Thomas Villadsen, Oliver Lund, Jean-Claude Bozga, Jonas Thomsen, Marc Rochester Sørensen, Henrik Madsen, Dennis Sørensen, Rasmus Festersen, Thiago Pinto Borges, Jan Kristiansen, Marc Dal Hende, Michael Christensen, Anders Randrup, Anders Østli, Anders Due, Lennard Sowah, Peter Nymann og Danni König.

Syv spillere fra FC Vestsjælland har fået fuld spilletid i de første to runder: Thomas Mikkelsen, Anders Østli, Jean-Claude Bozga, Oliver Lund, Henrik Madsen, Anders Due og Rasmus Festersen.

FC Vestsjælland har i de to kampe benyttet sig af 16 forskellige spillere. Det tilsvarende tal for F.C. København er 17 spillere.

FC VESTSJÆLLANDS TOPSCORERLISTE (SUPERLIGA)
2 mål, Rasmus Festersen
1 mål, Marc Rochester Sørensen
Plus selvmålene af Ivan Runje og Ari Skúlason.

FORDELING AF SUPERLIGAMÅL
FC Vestsjælland har scoret 5 Superligamål 4 (80%) i 1. halvleg og 1 (20%) i 2. halvleg.

FC Vestsjælland har lukket 4 Superligamål ind 1 (25%) i 1. halvleg og 3 (75%) i 2. halvleg.