Rasmus Falks scorer

Facts om FCK-AGF

Vidste du at…

• Vi er ubesejrede i de seneste 55 hjemmekampe i Superligaen - det har længe været Superligarekord.
  • Vi har vundet de seneste tre hjemmekampe i Superligaen og scoret 11 mål (3-2 mod SønderjyskE, 4-3 mod FC Midtjylland og 4-0 mod Silkeborg IF)
  • Fire gange tidligere har vi spillet Superliga på datoen 22. oktober. Første gang i 1995 i en 2-2 kamp mod Viborg FF, mens de seneste tre kampe alle er vundet (2003: 1-0 over Herfølge BK, 2005: 1-0 over AC Horsens, 2006: 3-0 over Viborg FF)
  • Todi Jónsson (8), César Santin (6) og Lars Højer Nielsen (6) er vores Superliga-topscorere mod AGF.
  • Ivan Nielsen er den ældste FCK’er til at score mod AGF. Han var 36 år og 51 dage gammel, da han scorede i en 3-1 sejr i november 1992.
  • Martin Johansen lavede vores hurtigste mål mod AGF, da han scorede allerede i det 2. minut i maj 1993. Kampen var et sandt målorgie og endte med en københavnsk 5-3 sejr.
  • Der er scoret 170 mål i vores Superligakampe mod AGF, og 57% af målene er scoret efter pausen.

Dommerne
41-årige Michael Johansen skal fordele sol og vind lige i søndagens kamp mod AGF. Det bliver 4. gang han dømmer mellem F.C. København og AGF.

Michael Johansen har dømt Superliga siden den 29. juli 2007, og er noteret for 156 Superligakampe. 22 har været med F.C. København, senest 1-1-kampen mod FC Nordsjælland i april 2017.

Linjedommere: Dennis Wollenberg Rasmussen og Jannik Vinther
4. dommer: Benjamin Helm Svedborg