Santander jubler efter sit mål til 1-0

4-1 og klar til Europa

Fuldt fortjent tog vi den nødvendige sejr over AGF, og med 4-1 er vi oven på en skuffende sæson trods alt klar til at spille europæisk i juli.

Efter en hæsblæsende og underholdende første halve time burde der have stået 3-0 eller 4-0 på måltavlen i stedet for 2-1...

Santander bragte os tidligt foran, da han headede en ripost ind efter Pieros havde dundret bolden på overliggeren. Men få minutter efter udlignede Jens Stage efter en dødbold - mistænkeligt tæt på offside...

Vi dominerede dog voldsomt og skabte flere store chancer, og både Boilesen, Skov og Fischer var tæt på at bringe os i front igen. I stedet blev det Erik Johansson, som midt i halvlegen mødte et Fischer-hjørne helt perfekt og pandede bolden i nettet.

Siden dalede tempoet lidt, og AGF havde en enkelt stor kontrachance, hvor Erik reddede på stregen, men fuldt fortjent kunne vi gå til pausen med en føring.

Heldigvis kom det tredje mål tidligt efter pausen, da Fischer med en fremragende pasning fandt Ankersen i højre side, og han dundrede kuglen ind bag Jovanovic fra spids vinkel.

Det gav lige lidt ekstra ro til at vi for alvor kunne begynde at kontrollere kampen, og siden var sejren aldrig i fare - og med godt et kvarter igen fjernede Fischer den sidste tvivl ved at udplacere Jovanovic efter en 1-2-kombination med Pieros.