Zanka før FCM: En udfordring vi glæder os til

Zanka før FCM: En udfordring vi glæder os til

- Det bliver fedt at komme hjem i Telia Parken og spille igen efter Derby-sejren forleden. Selvfølgelig gav det et boost at besejre Brøndby og på en måde sætte skabet på plads. Men det har mere været folk udefra, der inden sidste spillerunde forsøgte at skabe lidt spænding i en liga, der har virket afgjort i lang tid, siger Zanka om stillingen i tabellen, hvor løverne nu har et forspring til forfølgerne på hele 13 point.

- Det er rart med endnu en ’topkamp’ - nummer et mod nummer tre, selvom der er mange points forskel på os og dem. Det er en udfordring, som vi glæder os til, og for os handler det bare om at fortsætte den gode stime vi er inde i - ikke mindst på hjemmebane, lyder det fra anføreren forud for søndagens opgør mod midtjyderne, der blev besejret i det seneste opgør i Herning i efteråret med 3-1.

- Kampen på søndag bliver en kamp, hvor vi igen kommer til at dominere på vores egen bane. Midtjylland har en tredjeplads at forsvare, og de vil helt sikkert forsøge at gøre en god figur herovre, selvom de som hold har været lidt svingende i deres præstationer på det seneste. For vores vedkommende nede bagved, skal vi op imod en angriber, der har tur i den netop nu. Men det er vi klar til at håndtere, lyder det fra Zanka med reference til formstærke Paul Onuachu.

Zanka kan i øvrigt fejre sin 27-års fødselsdag netop på søndag - og i den forbindelse kan du hele søndagen få et gratis Zanka-tryk, hvis du køber en trøje i Fanshoppen, der åbner allerede kl. 11 og har åbent til cirka en time efter kampen. Kampen i Telia Parken fløjtes i gang kl. 18.00. Du kan købe billet til kampen her.