Pavlovic: Jeg er klar igen

Pavlovic: Jeg er klar igen

I går fik Andrija Pavlovic comeback i Reserveligaen efter en skadepause på lidt over to uger siden vores hjemmekamp mod Esbjerg, og han stod for løvernes enlige mål i 1-2-nederlaget mod Viborgs reserver.

- Det var dejligt at være tilbage efter at have arbejdet hårdt på træningsbanen i et par uger, men jeg har gjort gode fremskridt hele tiden, og det føltes fint i dag, så jeg er klar til at spille igen i Superligaen, sagde Pavlovic umiddelbart efter gårsdagens opgør.

Det var serberens første skade, siden han kom til klubben i sommer, og selv om det så grimt ud, kunne det være gået meget værre, da han efter 6-7 minutters spil blev trådt i hælen af en Esbjerg-spiller:

- Jeg så ikke selve såret lige efter det skete, og det gjorde egentlig heller ikke så ondt, måske på grund af adrenalinen i kroppen. Så derfor spillede jeg videre til pausen, men der kunne vi se hvor slemt det var, og at der var åbent helt ind til senen. Men heldigvis så det værre ud end det var, for det var kun et kødsår og senerne var ikke beskadiget.

Skaden holdt Pavlovic ude af udekampene mod Ajax og Silkeborg, og han gik også glip af en tur med det serbiske landshold til VM-kvalifikationskamp i Georgien.

- Ja, det er jeg selvfølgelig rigtig ked af, for det var vigtige kampe, og det er også altid stort at få lov at spille for sit land. Men jeg har i stedet arbejdet godt her med sundhedssektoren, så jeg kunne blive hurtigt klar igen.

Vi går ind til slutspillet med et forspring på 12 point, men der er stadig 30 point at spille om, så der er et stykke arbejde, der skal stadig gøres færdigt:

- Vi har stor selvtillid i holdet, og vi har vist, at vi er det bedste hold i ligaen. Hvis vi bare arbejder lige så hårdt, som vi har gjort hidtil i sæsonen, så er jeg sikker på, at vi nok skal køre mesterskabet hjem, slutter Pavlovic, der i første omgang skal en tur til Haderslev mandag aften, hvor SønderjyskE tager imod kl. 19.00.