1-2-nederlag til Viborgs reserver

Der var comeback til flere af de spillere, der har været skadet i kortere eller længere tid - Erik Johansson, Andrija Pavlovic og sidst men ikke mindst Danny Amankwaa, der har været ude siden oktober.

Vi lagde godt ud og havde 2-3 gode muligheder i de første 10 minutter, hvor bl.a. Røjkjær headede en stor chance lige på Viborg-keeperen Sebastian John, og Pavlovic og og Erik Johansson havde også nærgående forsøg.

Halvlegen igennem fastholdt vi et godt greb om kampen, og midt i halvlegen var Youssef Toutouh tæt på at liste en Kusk-dødbold ind ved fjerneste stolpe, men fik ikke rent træf.

Viborgenserne havde en del kontraløb, som dog aldrig rigtig førte til afslutninger, der voldte Kim & co. problemer, og derfor var det helt logisk og fortjent, at Pavlovic kunne heade hjemmeholdet i front efter 35 minutter. Uros Matic var søgt ud i højre side og fandt ham inde foran med et perfekt indlæg.

Fra 2. halvlegs start måtte vi møblere lidt om og sætte Carlo Holse ind på venstre back, eftersom Boilesen havde fået et slag i hovedet og valgte at udgå. U19-spilleren har prøvet denne plads på U16-landsholdet, men gør sig ellers mest på den offensive midtbane eller oppe foran. Også Jonas Wind kom ind, da Danny Amankwaa planmæssigt udgik efter en udmærket 1. halvleg, selv om han i sagens natur har et stykke vej igen, før han er helt klar til topfodbold.

Syv minutter efter pausen tog kampen lidt af en ko-vending, da Viborgs Mate Vadsadze snød offsidefælden, så han i helt fri position kunne flugte en dyb stikning ind bag en chanceløs Kim Christensen, der vogtede målet i dag, eftersom Stephan Andersen havde lidt problemer med den ene fod.

Og bare minuttet efter måtte Kim se sig passeret igen, da Viborg kom lidt for let igennem på kanten, og Jung-Bin Park kunne afslutte kontraen med et tørt hug fra kanten af feltet.

Kort efter var Serge Deblé ved at udbygge føringen i to omgange, men først reddede Kim, og lidt efter sendte han en god chance tæt forbi.

Lidt efter udgik Høgli og Toutouh til fordel for Luka Racic og Morten Hjulmand, og nordmanden tog sig lidt til baglåret, da han forlod banen, men mente ikke bagefter, at det var noget alvorligt.

De sidste 20 minutter af kampen forsøgte vi ihærdigt at komme tilbage, men trods meget spil på Viborgs halvdel blev det kun til en del indlæg og ikke ret mange afslutninger. Henrik Bellman afløste Pavlovic det sidste kvarter, og Kusk var fem minutter før tid tættest på at bringe balance i regnskabet med et forsøg fra kanten af feltet, der gik tæt forbi.

Næste opgave i Reserveligaen er mandag den 10. april i Odense - men allerede nu på mandag bliver det alvor, når vi tager hul på Alka Superliga-slutspillet med udekampen mod SønderjyskE.