Ståle: Naturligt at rotere lidt

Ståle: Naturligt at rotere lidt

Allerede torsdag aften sagde Ståle - i lyset af af Zankas karantæne i returkampen mod Ajax - at Mikael Antonsson eller Jores Okore skal have "banket lidt rust af" i søndagens hjemmekamp mod Esbjerg, men hvilke overvejelser gør manageren sig ellers, nu hvor Falk også er ude i op til 6 uger?

- Med så mange kampe, som vi spiller i øjeblikket, er det helt naturligt, at vi roterer lidt mod Esbjerg, men vi sender stadig et stærkt hold på banen. Det er selvfølgelig kedeligt med Falk, som har været rigtig god og måske været vores mest livlige offensivspiller, men til gengæld er Verbic nu klar igen og er med i truppen mod Esbjerg, hvor han også skal have spilletid. Så må vi se hvordan det går, før vi vurderer hvor han står i forhold til Ajax-kampen, men nu handler det først og fremmest om Esbjerg-kampen, understreger Ståle.

Verbic er som nævnt klarmeldt, og det samme er Santander, der udgik i torsdags med lidt hofteproblemer, men også er med i truppen mod Esbjerg.

Danny Amankwaa er heller ikke skadet længere og træner fuldt med, men han er i sagens natur endnu længere fra kampformen end Verbic og kommer først i kamp i reserveligaen, når der er landskamp-pause om lidt over en uge. Nicolaj Thomsen har fået gipsen af sin fod, men der er endnu længe til, at han begynder at kan træne med, endsige spille kampe.

Der er kick-off mod Esbjerg i Telia Parken søndag kl. 18.00, og du kan sikre dig en billet til opgøret her: billet.fck.dk