Tilskuerinfo

Tilskuerinfo

Tidspunkt
Kick-off 21.05.

Adgangsforhold
Øvre B er lukket, mens øvrige tribuner er åbne. Ludogorets-fans er placeret på D-tribunen, og der er ikke Familietribune til denne kamp.

Alle porte åbner kl. 19.35. 

Kampen spilles under tag, jf. UEFA's beslutning torsdag eftermiddag.

Ordens- og sikkerhedsregler
Det er en god ide at læse Telia Parkens ordensreglement, der skal sikre den bedst mulige oplevelse for alle. Bemærk blandt andet, at af hensyn til sikkerheden må man kun vise tilknytning til udeholdet på udeholdets tilskuerafsnit. 

>> Telia Parkens ordensreglement

Overtrædelser kan medføre bortvisning eller andre sanktioner.

Billetter
Køb billetter online på billet.fck.dk fra 200 kr. for voksne og 115 kr. for børn.

Billetsalgsboderne åbner kl. 19.30 – men du sparer 40 kr. i gebyr ved at købe online. Boderne står ved Fanshoppen og hjørnet af B/C-tribunen.

Platinkort-holdere har adgang til kampen på den sædvanlige plads. Øvrige sæsonkort-holdere skal tilkøbe billet til denne kamp.

Man kan stadig nå at købe et nyt platinkort, der giver adgang til kampen samt alle sæsonens resterende hjemmekampe - inklusive eCash til en værdi af 500 kr. til brug i Fanshoppen.

Merchandise
Fanshoppen har åben helt frem til kick-off – og ca. en time efter kampen. Du kan også købe merchandise i Fanshoppens bil, der holder ved hjørnet af B & C-tribunen samt i boden under C-tribunen.

Særligt tilbud! På kampdagen kan du gratis få trykt et spillernavn på ryggen, hvis du køber en trøje i Fanshoppen.

Bestil mad og drikke med Mobile Pay
Som noget nyt her i foråret kan du bruge Mobile Pay, når du bestiller mad og drikke i boderne via VoresKBH-app’en. Du kan selvfølgelig også stadig betale med kreditkort. Husk at tilknytte dit sæsonkort inde i app’en, så du får rabatten med, når du bestiller.

Parkering
Vi henviser til de generelle informationer på Telia Parkens hjemmeside her.

Bemærk at der nu og en periode fremover er vejarbejde ved Gunnar Nu Hansens Plads og derfor færre P-pladser i det område.

Hvis du har andre spørgsmål…
Du kan finde en række generelle, emne-opdelte spørgsmål/svar i vores FAQ her.

Du er også velkommen til at kontakte os på kundeservice@fck.dk.