Mange bulgarske fans på torsdag

Mange bulgarske fans på torsdag

På torsdag kan vi skrive FCK-historie, hvis vi for første gang kvalificerer os til 1/8-finalerne i Europa League. Men Ludogorets har ikke opgivet håbet om at vende 1-2-nederlaget til samlet sejr.

Bulgarerne har én gang før spillet sig i 1/8-finalerne, da de for tre år siden eliminerede Lazio. De fik kun 3-3 hjemme (efter at have været bagud 0-2 og 2-3), men vandt 1-0 i en højdramatisk returkamp i Rom, hvor hvert hold både fik smidt en mand og brændte straffe.

1-0 vil ikke være nok denne gang, men historien minder alligevel om, at vi bestemt ikke skal tage noget for givet på torsdag. Ludogorets kan også se frem til støtte fra lægterne fra foreløbig lidt over 800 bulgarske fans, så der er mange gode grunde til at komme og støtte op om løverne.

Ludogorets har krav på 5 % af billetterne til opgøret, og med det store fremmøde er der ikke plads i fanafsnittet på øvre A. Derfor vil deres fans blive placeret på D-tribunen, hvor der i forvejen ikke var planlagt Familietribune på grund af det sene kick off-tidspunkt.

Københavnske fans kan sikre sig en billet for bare 200 kr. (115 kr. for børn) - og vi sælger også stadig platinkort, der giver adgang til alle forårets hjemmekampe + 500 kr. i e-cash til Fanshoppen.