Ludwig: Bliver dejligt at spille hjemme igen

Ludwig før Ludogorets: Et boost at spille hjemme

Torsdag venter returkampen i Europa League mod de bulgarske mestre fra Ludogorets. Vi vandt det første møde i Bulgarien  med 2-1 og har  dermed et fornuftigt udgangspunkt returmødet:

- Vi har en forventning til os selv om, at vi går videre, men vi ved også godt, at der ikke er noget som helst, der er givet. Vi skal op og ramme 100 procent igen, hvis det skal lykkes. De har nogle rigtigt dygtige spillere offensivt og står også godt defensivt. Men hvis vi rammer vores topniveau, så kommer vi også til at skabe flere chancer og gå videre, siger Ludwig Augustinsson, der har spillet fuld tid i begge forårssæsonens kampe mod Ludogorets og senest mod Brøndby:

- Vores start med to hårde og intense kampe betyder meget. Det er altid svært at gå direkte ind i en europæisk kamp efter en vinterpause, men nu har vi haft to kampe mod Ludogorets og senest Brøndby i højt tempo, og det har vi klaret godt, og vi bliver kun bedre og bedre fra nu af. Samtidig giver det os et boost, at vi spiller hjemme foran vores egne fans, siger Ludwig Augustinsson, der håber at være med til at skrive FCK-historie ved at gå videre i Europa til 1/8-finalerne:

- Det vil være rigtigt stort, hvis vi klarer at gå videre. Det er meget sjældent, at det lykkedes for skandinaviske hold, så det er historisk. Vi er klar til at gå 100 procent efter det, siger Ludwig Augustinsson.