Kvist: Masser af energi i benene

Kvist: Tilfreds med vores defensiv og disciplinen

Jores Okore
- Jeg synes det gik godt, og det gik også godt for mig selv. Vi skulle lige ind i kampen, men da vi først kom det, synes jeg vi kommer frem til en del chancer. Men der var meget lige-ved-og-næsten i dag, og vi manglede nok den sidste skarphed.

Mathias ’Zanka’ Jørgensen
- Jeg er selvfølgelig tilfreds med at vi ikke lukke nogle mål ind, men er ikke tilfreds med resultatet. Det er jeg kun, når vi vinder kampene – og vi havde jo chancerne i dag, vi kom i hvert fald frem til en del gode muligheder.

Uros Matic
- Fantastisk atmosfære og skønt at se tifo’en da vi kom på banen. Amazing! Men ellers var det en hård kamp og en meget taktisk affære. Men vi lukker ikke nogen mål ind, og får endnu et point til kontoen.

William Kvist
- Det var en intens kamp, og en kamp uden de helt store målchancer. Vi havde at gøre med to hold, der gerne ville spille i bagrummet, spillet var intensivt og meget fysisk – men nok ikke specielt lækkert at se på. Så jeg er vel tilfreds nok med det ene point, tilfreds med vores defensiv, med vores disciplin og med løbevilligheden. Men jo, jeg er tilfreds – og med tanke på hvordan vi spillede, ville vi nok på en anden dag havde fået alle tre point.