Matic: Jeg er kommet til en klub, som vil vinde alle kampe

Matic: Jeg er kommet til en klub, som vil vinde alle kampe

Hvad forventer du dig sportsligt af 2017? 
På den korte bane, handler det om, at jeg skal tilpasse mig holdets rytmer og spillestil. De her gutter har hjulpet mig rigtig meget allerede, de er virkelig åbne. Jeg kan mærke, at det socialt bliver en blød overgang, og det er rigtig positivt. På det kollektive plan er jeg kommet til en klub, som vil vinde alle kampe. Vi skal vinde titler og gøre det godt i Europa, og her skal jeg finde min plads, så jeg sammen med mine holdkammerater kan gøre alt for at opnå de mål de næste måneder. 

Hvordan har de første dage været i København? 
Der sker så meget for mig i de her dage. Så mange nye ting, som jeg skal opleve og prøve for første gang både på og uden for banen. Alt er nyt for mig, og det er en udfordring, som er rigtig spændende for mig og min familie, men som jeg nævnte før, så har de første dage været virkelig positive. 

Hvilke ambitioner har du så for 2017 på det personlige plan?
Jeg er kommet hertil for at vinde titler. Vi skal være danske mestre og vinde pokalen. Men på det personlige plan, så kunne det jo være i år, at jeg skulle se, om jeg kunne udvide min familie med mit andet barn. 

Hvilken sport, der ikke er fodbold, vil du følge særligt i 2017?
Jeg følger selvfølgelig tennis med Novak Djokovic, og så følger jeg også basket, hvor vi havde en stor serbisk spiller Pedrag Stojakovic i Sacramento Kings i en årrække.