Er det ikke snart 16. februar?

Er det ikke snart 16. februar?

Er det ikke snart 16. februar, er der mange der går og spørger sig selv - vinteren kan være lang, når man går og længes efter at se sit hold live! Men her lidt over en måned før årets første turneringskamp kunne man få stillet lidt af sulten ved lørdagens åbne træning i Telia Parken - og for et par unge fans blev den endda meget mere åben, end de nok havde forventet!

Ca. 150 fans var mødt op, og mod slutningen af træningen syntes målmandstræner Anton Scheutjens og vores tre målmænd Robin Olsen, Stephan Andersen og Kim Christensen, at nogle af de fremmødte skulle have en ekstra oplevelse med hjem.

Helt spontant inviterede de nemlig et par unge fans ind på sidelinjen for at lave nogle af de samme øvelser, som målmændene selv lige havde været igennem. Og selvfølgelig iført målmændenes egne handsker!



Bagefter var der selvfølgelig god tid til autografer og selfies fra både målmændene og de øvrige spillere, efterhånden som de var færdige med træningen. Eller rettere den udendørs træning, for efter halvanden time på Telia Parkens grønsvær ventede en times tid med forskellige former for styrketræning.


En enkelt spiller havde dog ikke fri bagefter, for Andreas Cornelius havde takket ja til en invitation fra F.C. Københavns Fanradio om at medvirke i en special-udsendelse på ca. en times tid. Her blev han interviewet af radioværterne Benjamin Dane og Christian Olsen, og du kan høre resultatet i løbet af dagen, enten på Soundcloud eller ved at downloade podcasten fra iTunes.


Du kan i øvrigt se flere billeder/klip fra dagen på vores Snapchat-story og Instagram-story i det næste døgns tid. Hvis du ikke allerede følger os, hedder vi fc_kobenhavn begge steder.

Næste chance for at se løverne live er allerede næste lørdag, hvor der er træningskamp mod Halmstads BK kl. 13.00 i Telia Parken. Mere info om kampen følger i løbet af ugen, men allerede nu kan du sikre dig billet til de store, vigtige opgør mod Ludogorets og Brøndby om en god måneds tid!