Boilesen: Vi skal genvinde mesterskabet

Boilesen: Vi skal genvinde mesterskabet

Hvordan bliver 2017 rent sportsligt? 
Det bliver forhåbentligt et år, hvor jeg kommer tilbage til at være den Nicolai, jeg selv kender og kommer til at spille en masse fodbold. Det har jeg ikke haft mulighed for i meget lang tid, så for mig er det bare det at få lov til at spille kampe igen og komme tilbage til det niveau, som jeg ved, jeg kan spille på. For holdet, ja, der havde vi jo et succesfuldt 2016. Det her forår, der kommer nu, bliver rigtig spændende. Vi skal spille Europa League og skal genvinde mesterskab og pokaltitel. Vi spiller med på tre fronter og vil rigtig gerne vinde de to – og i hvert fald komme så langt som muligt i Europa League. Det er altid vigtigt, når man spiller i en klub som FCK. 

Hvilke nye ting skal du kaste dig ud i i 2017? 
Jeg har lige fået en datter, så det er en rimelig ny ting i sig selv. Så det, tror jeg, bliver det, mit fokus uden for banen kommer til at ligge på. 

Hvad glæder du dig mest til i 2017? 
Jeg glæder mig bare til at komme i tiptop form og få vist fans, klub, medspillere og trænere, at jeg er, hvor jeg skal være og komme ind i en god kamprytme igen. 

Hvilken sport som ikke er fodbold vil du følge særligt med i i 2017? 
Jeg kan godt lide at se håndbold. Der er jo VM nu her for mændene, men altså, jeg ser nu mest fodbold, hvis jeg endelig har tid til at ligge på sofaen og se noget sport.