30 FCK-sejre mod AGF, kommer nummer 31 på søndag?

F.C. KØBENHAVN VS AGF
F.C. København har mødt AGF 67 gange i Superligaen, 30 kampe er vundet af F.C. København, 16 af AGF og 21 kampe er sluttet uafgjort. Målscoren lyder 103-66 i F.C. Københavns favør.

30 af de 67 Superligakampe mod AGF har været på udebane. Her lyder statistikken på 12 FCK-sejren, syv uafgjorte og 11 AGF-sejren. Målscoren på udebane er stadig i F.C. Københavns favør – og er 39-33 inden søndagens kamp.

F.C. København og AGF har blot mødt hinanden en gang tidligere i december måned, det var i et 0-0-opgør den 4. december 2011 i Telia Parken.

SÆSONENS FØRSTE KAMP MOD AGF
Lørdag den 24. september 2016, kl. 15.30
F.C. København 2-0 AGF
1-0 Federico Santander (72')
2-0 Kasper Kusk (90')
Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen, tilskuerantallet var 20.205.

F.C. KØBENHAVNS SÆSON
Sidste lørdag slog F.C. København hjemme i Telia Parken Randers FC med 1-0. Sejren var F.C. Københavns 22. Superligakamp i træk uden nederlag. Brøndby IF og F.C. København (to gange) havde tidligere også formået at være ubesejrede i 21 Superligakampe i træk, men med sejren fik F.C. København Superligarekorden helt for dem selv.

Sejren over Randers FC betød samtidig at F.C. København nu har 50 point efter de første 20 spillerunder, og da de nærmeste forfølgere alle smed point, er status nu den, at F.C. København er 11 point foran Brøndby IF på 2. pladsen og 18 point foran FC Midtjylland og Randers FC på 3. og 4. pladsen.

F.C. Københavns 20 Superligakampe:
15 sejre: Lyngby BK (3-0), Esbjerg fB (4-0), FC Nordsjælland (4-0), FC Midtjylland (3-1), OB (2-0), AC Horsens (2-0), AGF (2-0), Silkeborg IF (2-0), OB (3-0), FC Midtjylland (3-1), SønderjyskE (4-0), AaB (2-1), Lyngby BK (1-0), Viborg FF (4-0) og Randers FC (1-0).
5 uafgjorte: SønderjyskE (1-1), AaB (1-1), Brøndby IF (1-1), Randers FC (2-2) og Viborg FF (0-0).

F.C. Københavns 45 mål i Alka Superligaen fordelt på minuttal:
1. halvleg: 24 mål

1'-15' minut: 5 mål
16'-30' minut: 11 mål
31'-45' minut: 8 mål

2. halvleg: 21 mål
46'-60' minut: 4 mål
61'-75' minut: 9 mål
76'-90' minut: 8 mål

Fordeling på minuttal af de 8 mål der er scoret mod F.C. København i Alka Superligaen:
1. halvleg: 4 mål

1'-15' minut: 0 mål
16'-30' minut: 2 mål
31'-45' minut: 2 mål

2. halvleg: 4 mål
46'-60' minut: 1 mål
61'-75' minut: 2 mål
76'-90' minut: 1 mål

AGF OG ALKA SUPERLIGAEN
AGF’s sæson har indtil videre været en blanding af sejre, uafgjorte og nederlag – og eftersom der har været flest nederlag, er kampen på søndag også uhyre vigtig for århusianerne, hvis de vil gøre sig forhåbninger om en plads i slutspillet.

AGF har i de første 20 kampe vundet seks gange, spillet fem uafgjorte og tabt ni gange – og med 23 point er AGF seks point efter SønderjyskE på 6. pladsen, og så skal AGF også lige overhale AaB, FC Nordsjælland og AC Horsens, hvis de vil med i top-6.

Derudover skal AGF passe på Silkeborg IF, for de ligger side om side med AGF med 23 point, og kun takket være en bedre målscore er det AGF der sidder på 10. pladsen.

AGF mangler disse fem hold i forårets sidste kampe i grundspillet: AaB (h), Viborg FF (u), SønderjyskE (h), Randers FC (u) og OB (h).

1. halvleg: 10 mål

1'-15' minut: 3 mål
16'-30' minut: 0 mål
31'-45' minut: 7 mål

2. halvleg: 18 mål
46'-60' minut: 5 mål
61'-75' minut: 7 mål
76'-90' minut: 6 mål

Fordeling på minuttal af de 31 mål der er scoret mod AGF i Alka Superligaen:
1. halvleg: 16 mål

16'-30' minut: 3 mål
31'-45' minut: 10 mål

2. halvleg: 15 mål
46'-60' minut: 3 mål
76'-90' minut: 3 mål