Superligaopgør nr. 50 mod FC Midtjylland

F.C. KØBENHAVN VS FC MIDTJYLLAND
F.C. København har mødt FC Midtjylland 49 gange i Superligaen, og F.C. København har vundet 25 af kampene, 11 kampe er sluttet uafgjort og 13 kampe er vundet af FC Midtjylland. Målscoren i de 49 Superligakampe er 88-57.

24 af de 49 Superligakampe mod F.C. København er spillet på udebane. Seks af kampene er endt uafgjort og de resterende 18 kampe er fordelt helt ligeligt med ni sejre til hver klub. Målscoren på udebane er stadig i F.C. Københavns favør og lyder lige nu 35-29.

F.C. KØBENHAVNS SÆSON
Med sejren over OB har F.C. København nu hentet 32 point i sæsonens 14 Superligakampe. Det placerer Byens Hold på 1. pladsen i Superligaen, hvor der er et forspring på seks point til Brøndby IF og søndagens modstandere fra FC Midtjylland. De øvrige hold i top-6 er Lyngby BK (24 point), Randers FC (23 point) og AC Horsens (21 point).

F.C. Københavns 14 Superligakampe er fordelt på ni sejre samt fem uafgjorte. Sejrene har været over Lyngby BK (3-0), Esbjerg fB (4-0), FC Nordsjælland (4-0), FC Midtjylland (3-1), OB (2-0), AC Horsens (2-0), AGF (2-0), Silkeborg IF (2-0) og OB (3-0). De fem uafgjorte kampe har været mod SønderjyskE (1-1), AaB (1-1), Brøndby IF (1-1), Randers FC (2-2) og Viborg FF (0-0).

F.C. København topper – med ni styks – listen over flest clean sheets i denne Superligasæson.

F.C. Københavns 30 mål i Alka Superligaen fordelt på minuttal:
1. halvleg: 13 mål
1'-15' minut: 1 mål
16'-30' minut: 6 mål
31'-45' minut: 6 mål

2. halvleg: 17 mål
46'-60' minut: 4 mål
61'-75' minut: 7 mål
76'-90' minut: 6 mål

Fordeling på minuttal af de 6 mål der er scoret mod F.C. København i Alka Superligaen:
1. halvleg: 3 mål
1'-15' minut: 0 mål
16'-30' minut: 2 mål
31'-45' minut: 1 mål

2. halvleg: 3 mål
46'-60' minut: 1 mål
61'-75' minut: 2 mål
76'-90' minut: 0 mål

3 mål, Rasmus Falk

De resterende otte mål er fordelt på fire FCK-spillere samt selvmål af Johan Dahlin (FC Midtjylland) og Frederik Tingager (OB).

FC MIDTJYLLAND OG ALKA SUPERLIGAEN
FC Midtjyllands sæson har indtil videre budt på syv sejre, fem uafgjorte og to nederlag, det ene af nederlagene 1.3 til F.C. København, det andet 0-1 til Lyngby BK i starten af oktober.

De syv sejre og fem uafgjorte giver 26 point, hvilket er nok til en øjeblikkelig 3. plads. Midtjyderne har samme antal point som Brøndby IF, men de er fem mål bagefter på målscoren.

F.C. Midtjylland går ind til søndagens kamp med sejre i de seneste to Superligakampe, først 2-0 over AaB og i sidste weekend 3-1 over FC Midtjylland – og torsdag aften gik FC Midtjylland også videre i DBU Pokalen, da de i Sundby Idrætspark vandt med 3-1 over Fremad Amager.

1. halvleg: 8 mål
1'-15' minut: 2 mål
16'-30' minut: 3 mål
31'-45' minut: 3 mål

2. halvleg: 22 mål
46'-60' minut: 5 mål
76'-90' minut: 10 mål

Fordeling på minuttal af de 15 mål der er scoret mod FC Midtjylland i Alka Superligaen:
1. halvleg: 7 mål
31'-45' minut: 2 mål

2. halvleg: 8 mål