Den 30. oktober er en god kampdato

Den 30. oktober er en god kampdato

VIGTIG (STATISTISK) VIDEN 

F.C. København og FC Midtjylland har mødt hinanden fire gange i Superligaen i oktober måned. Tre af kampene er endt uafgjort og den sidste (og seneste) er vundet af F.C. København. 

F.C. København har en gang før mødet FC Midtjylland den 30. oktober. Det var i 2005, hvor Peter Møller med to træffere sikrere F.C. København en 2-0 sejr. 

Dame N’Doye er den spiller, der har scoret flest mål i Superligakampene mellem F.C. København og FC Midtjylland. N’Doye har scoret 10 mål mod midtjyderne, det dobbelte antal af hvad nogen anden spiller har scoret i de indbyrdes opgør. 

Midtjysk topscorere mod F.C. København er Mikkel Thygesen og Jakob Poulsen, begge er noget for fem træffere. 

Kristian Bach Bak er den spiller, der er noteret for flest optrædender i Superligakampene mellem F.C. København og FC Midtjylland. Kristian Bach Bak har spillet 22 kampe, men skulle William Kvist komme i spil på søndag, vil have være noteret for det samme antal kampe. 

Fem spillere har scoret selvmål i Superligakampene mellem F.C. København og FC Midtjylland. De fem er Magnus Kihlstedt (FCK), Magnus Troest (FCM), Olof Mellberg (FCK), Jim Larsen (FCM) og Johan Dahlin (FCM). 

F.C. København har holdt nullet i de seneste fire Superligakampe. Klubrekorden er fem clean sheets i træk, Superligarekorden er seks clean sheets i træk. 

F.C. København er ubesejrede i de seneste otte udekampe, der er dog et stykke op til klub- og Superligarekorden på 18 udekampe i træk uden nederlag (april 2003 til maj 2004). 

Peter Ankersen rundede i sidste weekend 100 Superligakampe, heraf er 43 af kampene spillet for F.C. København (de øvrige 57 for Esbjerg fB). 

DATOEN 30. OKTOBER 
F.C. København har spillet fem Superligakampe på datoen den 30. oktober, alle fem kampe er vundet. 

1994, Brøndby IF 0-4 F.C. København 
2004, FC Nordsjælland 2-3 F.C. København
2005, F.C. København 2-0 FC Midtjylland 
2010, F.C. København 3-2 Lyngby BK
2011, OB 1-3 F.C. København








OM DOMMERNE 
Dommer: Anders Poulsen
Linjedommere: Henrik Sønderby og Niels Høg
4. dommer: Jakob Kehlet
Dommerudvikler: Mikkel Secher Marcussen 

Anders Poulsen er 35 år og i gang med sin 6. sæson som Superligadommer. Han har indtil videre dømt 92 Superligakampe, hvoraf 39 er vundet ad hjemmeholdet, 19 er endt uafgjort og 34 er vundet af udeholdet. Hjemme- og udeholdene har scoret præcis lige mange mål i de 92 kampe, lig med en målscore på 129-129. 

10 af Anders Poulsens 92 Superligakampe har haft deltagelse af F.C. København, og halvdelen af kampene er vundet af F.C. København. To kampe er endt i en pointdeling, mens modstanderne har sejret i de resterende tre opgør. 

Anders Poulsen har aldrig udvist en spiller i en kamp med deltagelse af F.C. København, men har tildelt Byens Hold to straffespark, Santin misbrugte det ene (mod AaB), mens Alexander Kacaniklic scorede på det andet (mod Randers FC). 

Anders Poulsen har ikke tidligere dømt en Superligakamp mellem F.C. København og FC Midtjylland. 

KARANTÆNE-INFORMATION 
F.C. Københavns strafpoint efter de første 14 runder: 
24 strafpoint, Thomas Delaney 
22 strafpoint, Mathias ’Zanka’ Jørgensen 
13 strafpoint, William Kvist 
12 strafpoint, Erik Johansson 
6 strafpoint, Andreas Cornelius 
4 strafpoint, Benjamin Verbic 
4 strafpoint, Kasper Kusk 
4 strafpoint, Peter Ankersen 
3 strafpoint, Federico Santander 

Spillere i karantæne til FC Midtjylland vs F.C. København 
- Ingen 

Andreas Cornelius fik F.C. København eneste gule kort i sidste weekends kamp mod OB. Det var dog Cornelius’ første kort i denne Superligasæson, så Cornelius skal have minimum tre gule kort mere, før der falder en karantænedag. 

Gult kort giver 3 (mild forseelse), 4 (middel forseelse) eller 6 strafpoint (grov forseelse). Rødt efter to gule kort giver 13 point i tillæg. Direkte rødt giver 30 point i tillæg. 

En spiller kommer i karantæne, når disse grænser passeres: 
19, 36, 52, 68, 84, 100, 116, 132, 148… 

Passeres mere end en grænse, giver det en spilledag for hver grænse der passeres.

>> Spil på kampen med F.C. Københavns officielle bettingpartner Unibet