Erik: Ud og køre på, som vi plejer

Erik: Ud og køre på, som vi plejer

Denne weekend indleder vi anden halvdel af grundspillet, dvs alle hold har nu mødt hinanden én gang - og det første hold, vi skal møde for anden gang i sæsonen er OB, som vi senest slog 2-0 på to sene mål af Ludwig Augustinsson (straffe) og Andreas Cornelius.

- Når man taber mange kampe, er det svært at komme tilbage igen, og det går selvfølgelig ud over selvtilliden. Jeg har selv prøvet at spille på et hold i Sverige, hvor vi tabte mange kampe i træk, og det er svært at komme ud af den onde cirkel, så de har en stor opgave foran sig. Og jeg tror ikke de bryder den mod os. Der er dog stor chance for et kampbillede, hvor vi har bolden meget og de forsvarer sig meget, men vi har en plan for, hvordan vi løser det, siger Erik Johansson.

Indtil i onsdags var løverne ubesejrede i sæsonen, men det bekymrer ikke Erik, at den stime blev brudt.

- Selvom vi tabte den første kamp i lang tid, er vi stadig ubesejrede i Superligaen, og vi skal bare ud og køre på som vi plejer og gøre en god kamp og få en god følelse. Og vi kan også tage det høje, internationale tempo med, som vi spillede i forleden, selvom vi ikke fik point.

Kampen spilles på det, der fra netop på søndag hedder Ewii Park i stedet for TREFOR Park, hvilket fynboerne markerer med forskellige events på kampdagen.

Der er kick-off kl. 16.00, og hvis du ikke er på stadion, kan du se kampen på Canal 9 eller streame den på DPlay.