Tirsdeg den 27. september 2016, kl. 16.00 på Østerbro Stadion UEFA Youth League, 2. runde

F.C. KØBENHAVN U19 - CLUB BRUGGE U19 0-0
687 tilskuere. Dommer: Martin Lundby, Norge

Holdet:
20 Filip Djukic - 2 Mads Roerslev, 5 Luka Racic (anf.), 3 Niklas Vesterlund, 12 Frederik Bay - 7 Henrik Bellman (69.: 19 Ibrahim Samrawi), 22 Morten Hjulmand, 8 Mathias Bonde (77.: 6 Devrim Sahin), 10 Nicklas Røjkjær - 11 Jonas Wind, 16 Julian Kristoffersen (75.: 9 Carlo Holse)

Ikke benyttet: 1 Christoffer Monty, 4 Joel Felix, 14 Mani Hilmarsson og 15 Martin Frandsen

De første 45 minutter blev generelt en chancefattig affære, hvor spillet bølgede lidt frem og tilbage. Efter en god københavnsk indledning tog belgierne over, men trods mange dødbolde blev det aldrig rigtig farligt nede foran Filip Djukic i FCK-målet.

Lidt efter den halve time havde vi vores bedste forsøg, da en tackling på midten af deres halvdel blev til et langskud, som var lige ved at overrumple Brugge-keeperen, som dog nåede at slå den til hjørne. Mod slutningen af halvlegen kom vi godt tilbage i kampen og sluttede bedst af, men uafgjort var rimeligt nok, da pauseteen skulle indtages.

Efter pausen satte de unge løver sig dog solidt på begivenhederne, og efterhånden blev chancerne også spillet større og større, så Teunckens i Brugge-målet ikke kun fik sved på panden, fordi han havde solen lige i hovedet.

Først havde Brugge dog lige en kontra, hvor Van Vaerenbergh skød tæt forbi mål, men det var reelt også deres eneste store chance i en kamp, hvor Filip Djukic ikke behøvede have én eneste regulær redning. I den anden ende havde Julian Kristoffersen derimod et par gode tilbud, og Henrik Bellman var tættest af alle, da han ramte overliggeren med et listigt langskud.

Siden var det dog som om kræfterne begyndte at slippe lidt op, og Brugge kom mere med i kampen det sidste kvarters tid, men stadig uden rigtig at kunne skabe noget offensivt.

Spændingen holdt ind i tillægstiden, hvor det brændte på i begge ender, inden dommeren fløjtede af for et uafgjort resultat, som de belgiske gæster kan være mest tilfredse med.

I gruppens anden kamp vandt FC Porto 2-0 i Leicester og topper tabellen med maksimumpoint efter to runder, mens Brugge har 4 point, vi har et enkelt og Leicester er sidst uden point.

Gruppevinderne går direkte i 1/8-finalerne, mens toerne skal i play-off mod hold fra den separate kvalifikationsturnering for nationale U19-mesterhold, som afvikles parallelt med gruppespillet for Champions League-holdenes U19-hold.