Julian Kristoffersen rykkes op i førsteholdstruppen

Julian Kristoffersen rykkes op i førsteholdstruppen

Den 19-årige angriber, Julian Kristoffersen, er blevet rykket op i FCKs Superliga-trup efter tre år på School of Excellence:

- Julian er en lidt late bloomer i fodboldmæssig forstand, hvor han ikke er typen, der tager kvantespring fremad, men udvikler sig procent for procent og dag for dag. Han har været med hos os fast siden sommer og har bevist, at han hører til her. Han har nogle spidskompentencer i kraft af sin størrelse, som kan gøre ham til en meget spændende spiller, hvis vi lykkedes med at udvikle dem, som vi håber. Det vil tiden vise, om vi lykkedes med, siger Ståle Solbakken.

Norske Julian Kristoffersen kom til København i 2013 fra FK Ørn Horten, og har siden spillet på School of Excellence, hvor han blandt andet har modtaget KB-talentprisen "Granen":

- Det er det her, jeg har arbejdet for i tre år, så jeg er fantastisk glad for chancen. Det er en drøm for mig at blive en del af FCKs Superliga-trup og jeg skal nu fortsætte med at arbejde hårdt hver eneste dag for at udvikle mig, siger Julian Kristoffersen.

Med indlemmelsen af Kristoffersen i truppen er der nu 27 mand i Superliga-truppen:

- Vi er måske to-tre mand for meget i truppen, men vi har rigtigt mange kampe, og derfor er der meget restitution og kampforberedende træning. Med det relativt høje antal spillere har vi mulighed for at sikre god kvalitet i træningen for alle i truppen, siger Ståle Solbakken.

Julian Kristoffersen debuterede for F.C. København den 20. marts 2016, da han kom på banen ude mod FC Nordsjælland, og han fik også et yderligere indhop i foråret. Han får rygnummer 37.