43.: 0-3 Kasper Kusk
54.: 0-4 Julian Kristoffersen

F.C. København: 1 Stephan Andersen  – 2 Tom Høgli, 4 Pelle Nilsson, 15 Mikael Antonsson (anf.), 34 Frederik Bay – 17 Kasper Kusk, 12 Morten Hjulmand, 28 Devrim Sahin (46.: 18 Martin Frandsen), 32 Danny Amankwaa – 9 Bashkim Kadrii, 37 Julian Kristoffersen

Ikke benyttet: 31 Frederik Ibsen, 14 Mani Hilmarsson, 26 Morten Fraysse

Det blev en temmelig ensidig forestilling mellem et erfarent og topmotiveret FCK-mandskab og et ungt Brøndby-mandskab, der trods tilstedeværelsen af en håndfuld førsteholds-spillere slet ikke kunne matche gæsterne i dag.

Ved pausen kunne vi let have ført både 4-0 og 5-0, og da det 10 minutter efter pausen blev 4-0 trak det op til en afklapsning af de større. Vi spillede os nærmest efter behag til chancer, og flere gange kunne og burde vi have øget føringen med adskillige mål.

Først til sidst fik Stephan lidt af lave på en Greko-afslutning, og Stückler ramte også overliggeren, så lad os sige at 1-8 havde været et nogenlunde passende resultat i forhold til spil og chancer.

Næste opgave i Reserveligaen er næste tirsdag den 6. september, hvor vi møder FC Nordsjælland kl. 13 på Nummer 10. En kamp, der i modsætning til dagens kamp, er åben for tilskuere.

Se flere billeder fra kampen ved at klikke på pilene i topbilledet.