Trætte, tilfredse og glade spillere

Trætte, tilfredse og glade spillere

Efter kampen satte Cornelius, Kvist, Erik, Falk og Delaney er par ord på resultatet, et resultat der som bekendt sender F.C. København i gruppespillet i UEFA Champions League. 

Andreas Cornelius 
 - Det er fantastisk, det er det her vi har arbejdet for. Da jeg blev skiftet ud var jeg træt, men tænkte, at det var fint at få en frisk spiller ind, som forhåbentlig ville gå ind og score. Jeg kunne ikke se vores mål, men det vigtigste er jo også, at vi "vandt". Overall synes jeg vi havde ro over vores spil, vi havde snakket forskellige scenerier undervejs, og vidste, at et mål var nok. 

Thomas Delaney 
 - Det er skønt. men jeg er pissetræt efter en lang kamp, som godt nok er lidt svær at beskrive. Vi arbejdede hårdt, og efter deres mål skulle vi bare holde os inde i kampen. Det gjorde vi, og med Santanders mål satte vi det sidste punktum. Om Santanders mål kan jeg kun sige, at det fandme var et dårligt indlæg... - Men jeg har hele tiden sagt, at skulle vi i Champions League, så skulle vi også kunne slå APOEL. Dagens kamp er både en lortekamp og en faktastisk kamp, det var ikke så kønt, men det endte med det resultat vi alle ville have. 

Erik Johansson
 - Jeg følte virkelig, den ville gå ind, da jeg ramte Luddes hjørnespark med hovedet i 1. halvleg, men på en eller anden måde når målmanden alligevel at redde. 

Rasmus Falk
 - Jeg støder hovedet sammen med en af deres spillere tidligt i kampen, og lige efter var jeg frisk nok til at fortsætte, efter at jeg var blevet tilset af lægen. Men så bliver det værre i løbet af halvlegen, jeg føler mig lidt svimmel, men føler stadig at jeg er i stand til at fortsætte. Men i pausen talte jeg med Boesen (klublægen, red.), der sagde det var en lille hjernerystelse, og på den baggrund trak han stikket, og det blev besluttet at lave en udskiftning. 

William Kvist 
 - Jeg er smadret, men det er fantastisk - og det er fuldt fortjent, at vi går videre. Vi skabte flest chancer i Telia Parken og flest chancer i dag. Jeg er tilfreds med drengenes indsat. APOEL får scoret, men efter det mål kører vi bare videre. Vi er i form, vi kører på dem, og det at fuldt fortjent, at vi får det resultat, der sender os i Champions League gruppespillet. Nu skal jeg bare sidde hele vejen hjem i flyveren og smile. 

Der er lodtrækning til gruppespillet til UEFA Champions League torsdag aften.