Kvist: Vi har prøvet det mange gange før

Fredag formiddag trænede truppen i Telia Parken, hvor der er blevet lagt nyt græs på den ene banehalvdel, som var for medtaget efter Beyoncés enorme sceneopbygning i søndags.

Mens græsset blev skiftet, var holdet en tur i Rumænien og spille en hård kamp onsdag aften, men William Kvist er en af dem, der har stor erfaring i at håndtere både det fysiske og mentale ved at spille weekend-midtuge-weekend uge efter uge.

- Vi har prøvet det rigtig mange gange, men det er klart, at det kræver lidt mere fokus at være helt skarp til træning i dag, men vi har brug for en god træning inden kampen i morgen. Vi ved, at Nordsjælland har haft en hel uge til at forberede sig, og vi har haft i dag, og vi kom først i seng kl. 5 om morgenen i går. Men du er nødt til at sige til dig selv, at jeg SKAL lige ind og mærke, at jeg har en sprint i mig og få slået nogle pasninger. Måske ikke 20 gange, men bare lige ind og mærke. Det er noget af det vi arbejder med sådan en dag her, fortalte William efter formiddagens træning.








- Der er også mere fokus på at fylde depoterne op igen med væske og kost, og der er også nogle timers søvn, der skal indhentes, så det er et lidt større arbejde, end når man har en hel uge mellem kampene. For os med familier kan det være en lidt større udfordring at passe det ind i hverdagen, hvorimod nogle af de andre bedre kan tage et par ekstra timers søvn. Så det pressede programmer kræver mere, men vi klager ikke - det er det her, vi godt kan lide, understreger William, der også har et et bud på, hvad det bliver for en kamp i morgen:

- FC Nordsjælland er gode til at holde fast i bolden, og det er også noget af det vi meget gerne vil, så vores indbyrdes kampe har tit været vores presspil mod deres risiko. Altså hvor mange risici de tør tage, og hvor dygtige de er til det, og sådan tror jeg også kampen i morgen vil forme sig.

Kampen mod FC Nordsjælland fløjtes i gang kl. 16.00.