Høgli: Jeg har trænet rigtig godt

Høgli: Jeg har trænet rigtig godt

Tom Høgli har endnu ikke fået spilletid i denne sæson, men med Ludwig Augustinssons skade er han et af alternativerne på venstre back-pladsen mod FC Nordsjælland lørdag kl. 16.

Nordmandens sæsonforberedelser har været en smule på virket af, at der var en familieforøgelse på vej, og det betød blandt andet, at han rejste hjem fra træningslejren et par dage før de andre. Men først i sidste uge nedkom Toms kone med parrets anden søn.

- Det er gået rigtig fint, og det er ikke vores første barn, så vi har prøvet det før. Klubben har også støttet mig rigtig godt undervejs, og jeg er ikke gået glip af ret mange træninger. Jeg har derfor trænet rigtig godt her i opstarten, men der er jo en vis forskel på at træne og spille kampe. Jeg har spillet en enkelt træningskamp mod Vejle, og man har selvfølgelig brug for lidt flere kampe for at komme helt i topform. Men det føles som sagt fint, når vi træner, så jeg har ingen undskyldning for ikke at være klar, hvis der bliver brug for mig, siger den rutinerede back.

Tom var med på turen til Rumænien, men blev fravalgt da de sidste 18 spillere skulle nomineres til kampen.

- Vi spillede en vældig solid kamp i Rumænien, og vi har i det hele taget set vældig solide ud lige fra de første træningskampe i Østrig og Slovenien. Vi har en utrolig stærk trup, og resultaterne har også været kanon. Det er klart, at efter sådan en tur til Rumænien, kan man godt føle sig lidt træt de første dage, men jeg tror, det mest er noget mentalt. Vi er trænet til at spille to kampe om ugen, og truppen er så bred og rutineret, at det ikke bør være et problem, siger Tom, der altså kan få sæsondebut, hvis han kommer på banen i morgen.

Kampen mod FC Nordsjælland begynder kl. 16.00 i Telia Parken.