Truppen mod AFC Astra Giurgiu

Tirsdag morgen kl. 8 lettede et chartret fly med spillere, ledere og sponsorer med kurs mod Bukarest - en tur på ca. 3 timer, og på grund af en times tidsforskel landede man ved 12-tiden lokal tid i den internationale lufthavn i Bukarest. 

Her blev truppen modtaget af 4-5 kamerahold fra diverse TV-stationer, så det er åbenbart lidt af en mediebegivenhed, selv om kampen skal spilles i Giurgiu, der ligger ca. 70 km syd for Bukarest på grænsen til Bulgarien.

Truppen er dog indkvarteret på hotel i Bukarest, da der ikke er de nødvendige hotelfaciliteter i Giurgiu. Aftenens træning, klokken 17 dansk tid, er også henlagt til Rapid Bukarests hjemmebane Stadionul Giulesti-Valentin Stanescu.

Det er for at undgå, at spillerne skal tilbringe for lang tid i en bus på landevejene, hvor det erfaringsmæssigt kan tage temmelig lang tid at tilbringe turen til Giurgiu. Ro og hvile er alfa og omega i det sidste døgn før en vigtig kamp, og derfor er denne løsning valgt.

Du kan følge turen på vores Snapchat fc_kobenhavn, og senere på dagen kommer der også en billed-reportage fra rejsen fra København.

Truppen mod AFC Astra Giurgiu:

1. Stephan Andersen
2. Tom Høgli
3. Ludwig Augustinsson
5. Erik Johansson
6. William Kvist
7. Benjamin Verbic
8. Thomas Delaney
11. Andreas Cornelius
15. Mikael Antonsson
16. Jan Gregus
19. Federico Santander
20. Christoffer Remmer
22. Peter Ankersen
23. Andrija Pavlovic
24. Youssef Toutouh
25. Mathias Zanka Jørgensen
31. Robin Olsen
32. Danny Amankwaa
33. Rasmus Falk

Kasper Kusk er ikke med, da han blev trådt over foden i lørdagens opgør i Esbjerg, men han træner på Nummer 10 og forventes at være til rådighed på lørdag, hvor vi møder FC Nordsjælland i Telia Parken.