Ståle: Afgøres nok først i næste uge

Ståle: Afgøres nok først i næste uge

Truppen trænede her til aften på Rapid Bukarests hjemmebane, inden det om et døgns tid går løs mod AFC Astra ca. 70 km længere mod syd i Giurgiu. Ståle Solbakken forventer, at det bliver en tæt affære, og at afgørelsen sandsynligvis først falder i returkampen i København om en uge:

- Det er to hold, der kender hinanden i forvejen, og det vil blive en tæt og jævnbyrdig kamp uden så mange chancer, og så kommer det til at blive ekstremt varmt, så der bliver sikkert perioder med et lidt højere tempo og perioder hvor holdene lige må komme sig lidt. Men vi er fortrøstningsfulde, og vi ved, at sandsynligvis kommer afgørelsen ikke i morgen, den kommer i Telia Parken næste uge. Så vi skal bare levere en koncentreret indsats og turde spille sådan som det her hold nu kan. Det er på nogle offensive parametre et lidt andet FCK-hold end tidligere med spillere, som er vant til at tage lidt chancer og spille med lidt større risiko. Det skal vi også turde i morgen, uden at vi bliver dumdristige, siger Ståle.

Manageren har selv en solid erfaring med europæiske FCK-kampe og individuelt har spillerne stort set alle også international erfaring fra klub- eller landsholdsniveau. Men som hold har man ikke været så meget igennem på den europæiske klubscene.

- Ja, sådan er det, men derfor skal vi heller ikke gøre det sværere end det er. Det er en fodboldkamp, og vi har for nylig spillet en lige og tæt kamp mod dem, og det bliver det også i morgen, slutter Ståle fra Stadionul Giulesti-Valentin Stanescu i Bukarest.