Toutouh: Varmen ikke en undskyldning

Toutouh: Varmen ikke en undskyldning

- Det bliver en svær kamp, men vi går ind for at vinde. Jeg tror det blir vigtigt at vores defensiv står rigtig godt, og så skal vi også nok selv skabe chancerne, sagde Youssef Toutouh efter mandagens træning på Nummer 10, hvor alt fokus nu er rettet på onsdagens udekampe mod de rumænske mestre Astra Giurgiu.

- Vi har både mødt dem i en træningskamp for nylig og set dem på video, og det er et godt spillende hold, der godt kan lide at have bolden. De har mange gode spillere, som er bedre offensivt end defensivt, så vi kan fange dem på omstillinger. Derfor gælder det om at stå godt på banen, og så fange mellemrumsspillerne og køre den anden vej, når vi får bolden, vurderer Youssef.

Der forventes temperaturer på op til 35 grader, når kampen fløjtes i gang onsdag aften.

- Ja, det bliver varmt, men vi har før spillet når det har været varmt, så det må ikke være en undskyldning. Men det er måske lidt hårdere, og vi skal sørge for at få mere vand. Men hvis vi bare står godt defensivt og spiller som vi har gjort hidtil, så skal vi nok få et godt resultat med hjem, forventer Youssef.

“Som vi har gjort hidtil” dækker blandt andet over fire sejre og en målscore på 16-0, men Youssef hæfter sig også ved en anden detalje.

- Det siger selvfølgelig mange ting. Vi lukker aldrig mange mål ind, men nu er vi også begyndt at score mange mål, og så har vi mange forskellige målscorere på holdet, og det er utrolig dejligt. Vores tre nye spillere har også allerede scoret, og det er også godt, slutter Youssef, der skal tidligt op i morgen for at være klar til at flyve fra Kastrup kl. 8.00.