Ugen der gik

Ugen der gik

Her bringer vi en oversigt over nyheder og notitser fra FCK-universet, som der ikke blev plads til i ugens løb.

To kampe på en dag
Lørdag blev der både spillet træningskamp (for et kombineret reserve- og U19-hold) og Alka Superliga-kamp - det er vist første gang, det nogensinde er sket! De mange U19-spillere på vores hold - heriblandt flere nyoprykkede U17-spillere - gjorde det flot mod Vejles 1. divisionshold, især når man tager i betragtning, at de først indledte træningen sidste mandag.

Tryk på i kælderen
Vores serviceassistenter Søren og Michael havde en usædvanlig travl uge op til Alka Superliga-premieren, hvor de knoklede med at trykke navne, numre, logoer m.m. på alt det nye spillertøj. Vi har nemlig ikke kun fået ny hjemmebanetrøje, men også helt nyt træningstøj til spillere og trænere, og det hele nåede at blive klar. 

U19 ser stærke ud
Den nye U19-trup er offentliggjort på FCK.DK. Flere af sidste sæsons succesfulde U17-mestre er rykket op, ligesom vi har hentet Nicklas Røjkjær i Silkeborg og Mathias Bonde i PSV. Til gengæld har School of Excellence sagt farvel til bl.a. Mikkel Dige, Adam Mansa, Lucas Simonsen og Berat Beciri.

Fredag vandt U19-holdet 5-1 over Stoke U18 i en træningskamp på Nummer 10, og med to på træværket, et brændt straffe og flere andre store chancer kunne sejren let være blevet større. U19-ligaen begynder først om en måneds tid, og i mellemtiden venter testkampe mod bl.a. FC Midtjylland og FC Nordsjælland.

Anders Hørsholt fyldte 50
Tirsdag kørte adm. direktør Anders Hørsholt en tur ind fra sommerlandet for at overvære hjemmekampen mod Crusaders FC, og det benyttede medarbejderne i administrationen til en lille surprise-sammenkomst for at fejre, at han samme dag rundede de 50 år.

Tom Høgli er blevet far igen
Tom og hans kone har de seneste uger gået og ventet på familieforøgelse, og natten til torsdag fødte hun en lille dreng, der skal hedde Anton. De har i forvejen sønnen Wilhelm.

Select-bold
Vi har skiftet adidas-bolden ud med en Select-bold. Divisionsforeningen har nemlig lavet en fælles aftale om, at alle benytter samme bold, hvor det tidligere var op til klubbernes individuelle aftaler.

Foto: Lars Rønbøg, Getty Images


Audi-KB Cup
Næste uge kommer ca. 1.000 drenge fra hele Nordeuropa til København for at deltage i den traditionsrige Audi-KB Cup, der er blevet afviklet siden 1985. Forberedelserne har længe været i fuld gang, og det går løs fra den 28.-31. juli. Drengene er i alderen U13, U14 og U15.

Læs alt om turneringen på dens egen hjemmeside her.

Amerikansk Vin
Vores tidligere kantspiller Martin Vingaard skiftede i denne uge fra FC Nordsjælland til Tampa Bay i den amerikanske NSL-liga. Klubben præsenterede ham på denne mindeværdige måde:


Sagt om FCK
  • David Nielsen, Lyngbys træner: “Vi kommer ikke til at møde så markant en modstand igen i sæsonen.”
  • Stephen Baxter, Crusaders’ manager: “De er 10 niveauer over os, ikke bare et enkelt, men denne erfaring er god for os i vores forberedelse på den hjemlige sæson.”

Fra de sociale medier