3-0 i overbevisende sæsonpremiere

Tre ændringer siden sidst
Ståle og trænerteamet havde skiftet kanter og Corner i forhold til Crusaders-kampen, og i stedet fik Verbic, Toutouh og Pavlovic chancen. Dermed blev vores nye serbiske angriber også noteret for sin officielle debut.

Gæsterne, der havde medbragt en stor fanskare til deres Alka Superliga-comeback, var meget godt med de første 10-15 minutter, men uden at komme til afslutninger nede hos Robin & co.

Vi kom dog heller ikke selv til alverden i det første kvarters tid, men så eksploderede det pludselig i en vanvittig dobbeltchance. Efter et Ludwig-hjørne hamrede Pavlovic bolden direkte på Jesper Hansen i Lyngby-målet, og Toutouh afsluttede fra få meters afstand på returbolden, men en Lyngby-spiller reddede på stregen!

Indtil da var det mest Ludwig og Toutouh, der havde skabt noget i vores venstre side, men nu kom der også gang i Ankersen og Verbic i højre, og netop Ankersen fandt kort efter Toutouh med et fint indlæg ved fjerneste stolpe, men han headede forbi mål.

Chancer til meget mere end 1-0
Midt i halvlegen spillede Verbic Ankersen helt fri i feltet, men han ramte den helt skævt, da han trykkede af, og den gik langt forbi. Få minutter efter undte man virkelig Pavlovic et debutant-mål, da han midt for mål prikkede bolden på underkanten af overliggeren - og halvt liggende headede returbolden mod tomt mål, hvor Jeppe Brandrup dog lige akkurat nåede at afværge!

Lidt efter vendte den veloplagte serber lynhurtigt rundt i feltet og trykkede af, men Jesper Hansen fik snittet den til et hjørne, som vi dog aldrig fik af dommerne.

Verbic fik også sendt et fladt skud tæt forbi, inden det højfortjente føringsmål endelig kom. Og det var en ren copy-paste i form af et perfekt Ankersen-indlæg fra højre til Toutouh ved fjerneste stolpe, og denne gang pandede han den i netmaskerne.

Pavlovic nåede at sende endnu en flot afslutning af sted, da han uden betænkning huggede til kuglen lidt over feltet, men den strøg lige over Lyngby-målet.

3-0 kom hurtigt efter pausen
Jo, der var virkelig gang i løjerne, og Lyngby kunne være glade for kun at være et enkelt mål bagud, da Tykgaard fløjtede til pause.

Men glæden blev kortvarig… Ti minutter inde i 2. halvleg var de nemlig bagud 0-3, men det skal retfærdigvis siges, at Jeppe Kjær havde en kæmpe mulighed for at udligne inden, men Robin fik lige viftet hans afslutning over mål.

Men så tog vi fat igen i den anden ende. Først takkede Ankersen for Verbics frispilning i 1. halvleg ved at spille sloveneren fri i højre side af feltet, og med højrebenet sendte han den via Jesper Hansens handsker op i det fjerne målhjørne.

Og bare tre minutter efter var Delaney på pletten, da Santander headede et Ludwig-indlæg ned foran mål, og kaptajnen prikkede den ind til 3-0!

Det punkterede selvfølgelig den i forvejen ulige kamp, og uheldige Lyngby måtte endda udskifte en skadet Mikkel Rygaard få minutter efter han var kommet på banen. Ståle sendte også Corner og Jan Gregus ind i stedet for Pavlovic og Delaney, og netop Corner fik kort efter en udmærket mulighed, men Jesper Hansen reddede til hjørne med en fodparade.

Resten af kampen i fin kontrol
Zanka overtog anførerbindet fra Delaney, men med et kvarter igen gav han det videre til Kvist, da han blev udskiftet med Antonsson. Lidt af et særsyn, at både han og Delaney udskiftes i samme kamp!

Resten af kampen havde ikke samme intensitet, men vi var i fin kontrol og havde også chancerne til at øge - størst da Verbic trykkede fladt af, men Jesper Hansen rev en stærk redning ud af ærmet.

Lyngby kom også til lidt mod slutningen, og Lasse Fosgaard var nærgående ved en enkelt lejlighed, men headede lige i favnen på Robin.

3-0 er klart godkendt, og skal man lede efter skønhedspletterne må det være, at vi kunne have lukket kampen allerede før pausen.