Ståle: Fik det ud af det vi ville

Ståle: Fik det ud af det vi ville

- Vi fik det ud af det vi ville, alle fik 45 minutter i højt tempo, og det så godt ud. Så nu skal vi bare bygge videre, sagde Ståle efter 3-0-sejren over Amkar Perm.

- Det gik fint med vores nye spillere, Falk og Pavlovic, selv om de måske endnu ikke er helt vant til den intensitet vi spiller med og måtte gispe lidt efter vejret. Nogle gange stod de måske også de forkerte steder, men de viste begge godt initiativ, og det er det vigtigste.

- Det var også godt at Danny får scoret. Efter de mange skader han havde sidste sæson, han har haft en opadgående kurve. Tidligere er han ikke kommet til så mange afslutninger, så det var dejligt at han kom på tavlen i dag. Også en fin følelse for Stephan at holde målet rent i hans første kamp i over et halvt år, vurderede Ståle.

- Så alt i alt et fint udbytte af kampen, og alle er skadefri så vi kan træne for fuld tryk. Nu har vi også fået svenskerne tilbage, og de træner med fra i morgen, og så mangler vi bare Gregus, så er vi der alle, sluttede manageren, inden han satte sig i bussen for at køre tilbage fra stadion i Jennersburg til hotellet i Bad Radkersburg.