Sidste dag før afrejse til Østrig

Sidste dag før afrejse til Østrig

I dag trænede spillerne for sidste gang inden tirsdagens afrejse til træningslejren i Østrig, og Lars Rønbøg fra Getty Images var forbi med sit kamera. Klik på pilene i siden af billedet for at se flere af hans "skud" fra træningen.

Efter den indledende "biptest" og opvarmning blev der blandt andet spillet til to mål på hel bane med lidt hjælp fra målmandstræner Anton Scheutjens, der vogtede det ene mål, mens Kim Christensen agerede markspiller, og Stephan Andersen stod i den anden ende. Efterfølgende blev gruppen delt i tre 8 mands-hold, der spillede til to mål på en halv bane, hvor intensiteten i sagens natur får et ekstra hak opad.

Første testkamp bliver uden EM-deltagerne
Peter Ankersen havde fået en ekstra fridag, men støder til truppen i lufthavnen i morgen, mens Robin Olsen, Ludwig Augustinsson og Erik Johansson først kommer til Østrig på torsdag. Det samme gør Jan Gregus, som i går fik slovakisk EM-debut mod Tyskland, da han kom på banen ved 2. halvlegs start.

Det betyder, at de fire EM-deltagere ikke er aktuelle for træningslejrens første testkamp mod russiske Amkar Perm, der spilles torsdag aften i den østrigske by Jennersdorf. Vi forventer i nær fremtid at kunne informere om mulighederne for at kunne streame denne og vores øvrige træningskampe live.

En kommende kaptajn kom forbi
Tidligere FCK-spillere lægger af og til vejen forbi træningsanlægget for at hilse på, og i dag dukkede Thobias Ndungu Skovgaard op. Den tidligere forsvarsspiller nåede som U19-spiller en enkelt førsteholdskamp, da han fik den sidste halve time i en pokalkamp i Viby i efteråret 2010. Men konkurrencen var hård på venstre back-pladsen, og efter et kort lejeophold i Bodø/Glimt han skiftede til HB Køge.

I dag spiller han i HamKam i den norske 2. division, men drømmen er at gå i Harald Brattbakks fodspor og blive flykaptajn. Thobias er foreløbig godt i gang med at tage flycertifikat, og det er blevet til en del flyveture over fjeld og fjord oppe i den smukke norske natur.

En tidligere kaptajn er taget til Fremad Amager
Den tidligere anfører og midtbanegeneral Peter Nielsen, der senest har været assistenttræner for Brian Riemer på vores U19-hold, har sagt ja til at være assistenttræner for John Faxe Jensen i Fremad Amager, der netop er rykket op i 1. division.

I stedet har School of Excellence valgt Lasse Lindbjerg, der også har en fortid som FCK-forsvarer, og som mangler et år i at færdiggøre en uddannelse som fysioterapeut. Dermed er tre af fire trænere på U19 og U17 tidligere FCK-spillere, eftersom Hjalte Nørregaard jo skal assistere Jacob Neestrup på U17-holdet i den nye sæson.