Pavlovic: Dejligt at komme i gang

Pavlovic: Dejligt at komme i gang

I dag var yderligere to spillere tilbage fra sommerferien: Benjamin Verbic og vores nye serbiske landsholdsangriber Andrija Pavlovic. Delaney, Kvist, Zanka og Ankersen træner med i morgen, mens vores svenske landsholdsspillere først støder til truppen i Østrig. Jan Gregus er stadig i Frankrig med det slovakiske landshold, der søndag aften møder Tyskland i 1/8-finalen.

Dagens træning bød på halvanden times tid på græs, hvor Andrija nåede at vise prøver på sin træfsikre venstrefod, og herefter en times tid i fitnessrummet efterfulgt af en yoga-seance på 35-40 minutter. Bagefter fangede vi Andrija for at høre om hans allerførste indtryk.

- Det er første gang jeg er her på træningsanlægget og møder trænerne og mine holdkammerater, og det var dejligt at komme i gang. Jeg er blevet taget godt imod, og det virker til at være rigtig gode forhold. Benjamin har hjulpet mig en del, og det er meget rart at have én man også kan tale med på sit eget sprog, fortæller Andrija Pavlovic, der ellers taler et udmærket engelsk.

- Jeg landede først i København i går, og i dag tog jeg den lidt med ro og var ikke med i hele træningen på græs, før jeg gik i fitnessrummet. Men det var en fin start, og jeg ser også frem til træningslejren i Østrig, hvor jeg kan lære alle bedre at kende. Og så glæder jeg mig ellers til vi skal i gang med Champions League-kvalifikationen og ligaen.

Andrija er født og vokset op i Beograd, så mens klubskiftet fra Cukaricki til F.C. København er et skridt "opad", så flytter han til en mindre by, end han er vant til.

- Ja, der bor næsten dobbelt så mange i Beograd som i København, men jeg har fået et godt førstehåndsindtryk af byen. Jeg har kun været her den ene gang, hvor jeg var i Telia Parken og skrive kontrakt, og her jeg havde en halv dag, hvor jeg nåede at se lidt af byen. Men Benjamin har lovet at vise mig lidt mere, slutter Andrija Pavlovic.

Du kan se flere billeder fra dagens træning ved at klikke på pilene i billedet øverst på siden.