Rådhus-hyldest i København og på Frederiksberg

Rådhus-hyldest i København og på Frederiksberg

Traditionen tro blev holdet inviteret på Københavns Rådhus og Frederiksberg Rådhus for at fejre mesterskab og pokal, og det foregik fredag eftermiddag i dejligt solskin.

Først blev der holdt efter en lille, uformel seance på Nummer 10, hvor der blev sagt farvel til de spillere og ledere, som forlader klubben efter denne sæson. Først og fremmest materialemand Preben "Jet" Jensen, der takker af og går på pension efter ca. 15 år i jobbet, og også til Peter Wettergren, der nu skal være assistenttræner for det svenske landshold, til Jesper Jansson, der stopper som Head of Scouting, samt til Thomas Kaminski, hvis lejeaftale udløber nu.

Her er det anfører Thomas Delaney, der på vegne af spillertruppen overrækker gourmet'en Preben et gavebevis til Restaurant Geranium til Preben og hans kone. Du kan i næste uge læse et længere afskedsinterview med Preben på FCK.DK med sjove anekdoter fra hans mange oplevelser med klubben.

Turen gik først til Københavns Rådhus, hvor overborgmester Frank Jensen samt de øvrige borgmestre og deres nærmeste stab bød velkommen i Rådhussalen med de traditionelle rådhuspandekager.

Her er det Corner, der er i gang med den (vist nok kun) anden portion - han kan jo desværre ikke spille med i morgen på grund af en forstrækning, men han er klar, når spillerne møder ind igen om tre uger.

To Aalborg-drenge, Kasper fra Gug og Frank fra Nørresundby, får sig en snak om livet i det nordjyske kontra Hovedstaden. Frank Jensen mente i øvrigt, at Ståles succes startede, da han kom til AaB - andre mente at AaB's succes startede, da Ståle kom til Aalborg... Det vidunderlige ved fodbold (og politik) er jo, at det sete afhænger af øjnene, der ser!

Efter besøget på Rådhuspladsen gik turen videre til Frederiksberg Rådhusplads, hvor viceborgmester Morten Jung bød velkommen.
 

Herefter tog spillerne plads ved et langbord ude på pladsen, og til tonerne af de klassiske FCK-slagsange i højttalerne var der autograf-skrivning og fotografering til den store guldmedalje.

Flere hundrede havde taget opstilling i køen, og der var også sørget for, at der var is og sodavand, man kunne forsyne sig med, og alle gik glade også hjem. Også den lille, ulykkelige dreng, som ikke havde nået at få Nicolais autograf, men blev inviteret op i spillerbussen, så han kunne nå at få den, inden spillerne takkede af for i dag og kørte hjem.

Tak til alle de mange fremmødte og tak til de to rådhuse for fine og flotte arrangementer. Vi kommer gerne igen næste år!