Youssef: Stort for mig at nå kamp nr. 100

Youssef: Stort for mig at nå kamp nr. 100

Youssef Toutouh rundede i søndags kamp nr. 100 for Byens Hold, og det bliver traditionen tro markeret ved vores næste hjemmekamp, hvor der jo i forvejen er meget, der skal fejres!

- Jeg er selvfølgelig utrolig stolt! Det er stort for mig at nå 100 kampe i den klub jeg elsker allermest, og den klub jeg altid har håbet at spille mange kampe for. Jeg glæder mig til at fejre det med fansene på søndag, det er vores sidste kamp i sæsonen, så der kommer mange glade mennesker og mange fede guldtrøjer.

Youssef kom til F.C. København i sommeren 2011 og debuterede hjemme mod OB den 23. juli 2011, men han har endnu ikke prøvet at fejre et dansk mesterskab.

- Nej, jeg var udlejet til Esbjerg den sæson vi sidst vandt, så det her er første gang for mig. Det bliver rigtig stort!

Esbjerg-fansene er i øvrigt stadig vilde med Youssef. Det kunne både ses og høres torsdag aften, da de klappede ham fra banen, efter han i sin kamp nr. 101 havde været med til at besejre Esbjerg med 4-1.

Youssefs første 100 kampe er fordelt på 68 kampe i Alka Superligaen, 15 pokalkampe og 17 europæiske kampe. Undervejs er det blevet til 12 scoringer.