Ståle: Antonsson kender sin rolle

Ståle: Antonsson kender sin rolle

Mikael Antonsson underskrev i dag en ny to-årig aftale med F.C. København, som han ved kontraktens udløb har spillet for i otte år. Det gør ham ifølge manager Ståle Solbakken til en garant for kontinuitet i truppen: 

- Vi er rigtigt glade for, at Anton fortsætter hos os. Han er en vigtig mand for vores trup, fordi han om nogen kender kulturen i F.C. København og ved, hvad der bliver krævet for at spille i den her klub. Han kender vores system på rygraden og lærer gerne fra sig. Han er meget bevidst om sin egen rolle og er indforstået med, at han ikke kommer til at spille alle kampe, men vi kan altid stole på ham, når der er brug for ham, og han holder stadig et meget højt niveau spillemæssigt, siger manager Ståle Solbakken, der ser frem til at arbejde sammen med den svenske forsvarsspiller i de kommende to år: 

- Der vil være nogle, der sætter spørgsmålstegn, når man forlænger to år med en 34-årig spiller, men vi har gennemtestet ham fysisk hos vores egne folk og eksperter i London. Konklusionen er begge steder, at han, med den rette dosering, sagtens kan leve op til de fysiske krav, der er til ham. Derfor er vi ikke nervøse over hans alder, men glæder os i stedet over hans store erfaring, siger Ståle Solbakken. 

Du kan se FCK TVs interview med Mikael Antonsson om hans nye kontrakt her: 


F.C. København har i den seneste uge også lavet kontrakter med målmand Robin Olsen og Peter Ankersen for de kommende fire år.