Ståle: Viste viljen til at vinde

Ståle: Viste viljen til at vinde

- Vi var lidt udisciplinerede og manglede måske stadig nogle procent i spillet, men vi følte i pausen, at vi godt kunne vende det, hvis vi holdt et højt tempo mod dem. Og motivationen var nok også større end i Hobro, fordi der var noget at revanchere, sagde Ståle efter aftenens opgør på Blue Water Arena.

Federico Santander og Nicolai Jørgensen viste endnu engang, at de er ligaens farligste frontduo, og især Santander hamrede to fornemme mål ind i dag.

- Ja, han er fantastisk med i spillet ude på banen, og han kommer til chancerne og scorer både de nemme og de svære mål, så han har gennemgået præcis den udvikling vi havde håbet, siden han kom. Og det er næsten gået overraskende hurtigt i forhold til hvor lang tid FCK-forwards plejer at skulle bruge.

Nicolai Jørgensen var også fint tilfreds med præstationen i dag.

- Vores 1. halvleg var ikke så god som vores 2. halvleg. At jeg scorede er dejligt, og også dejligt at Santander scorede, så vi kan holde konkurrencen om topscorertitlen i gang. Jeg synes vi i 2. halvleg ”stepper op” og det var vildt godt med en sejr oven på kampen mod Hobro IK. Men som sagt, vi startede ikke godt, men i 2. halvleg får vi vist hvem der er de danske mestre.