Kan Santander indhente Nicolai?

Kan Santander indhente Nicolai?

F.C. KØBENHAVN VS ESBJERG FB 
44 gange er F.C. København tørnet sammen med Esbjerg fB i Alka Superligaen, og indtil videre har F.C. København vundet 23 gange. 12 kampe er endt i en pointdeling og ni gange har esbjergenserne kunnet glædes over en sejr. Målscoren i de 44 kampe er 73-49. 

På udebane lyder F.C. Københavns statistik mod Esbjerg fB på 21 kampe, fordelt på syv sejre, ni uafgjorte og fem nederlag. Målscoren i Esbjerg er helt lige, da begge hold har scoret 24 mål i løbet af de første 21 kampe. 

F.C. København har fået minimum det ene point de seneste ni gange, de har spillet Superliga i Esbjerg, og det er ikke lykkedes for esbjergenserne at besejre F.C. København på eget græs siden den 19. marts 2008, dengang vandt Esbjerg fB med 2-1. 

F.C. KØBENHAVN OG ALKA SUPERLIGAEN 2015/16 
Den forgangne weekend bød på et 2-4 nederlag på udebane mod Hobro IK. Det var naturligvis ikke planen, at F.C. København skulle tabe i Hobro, men vi kan stadig se tilbage på en sæson, der blot har budt på fire nederlag. De resterende 27 Superligakampe er fordelt på 19 sejre og otte uafgjorte, og status efter 31 runder er, at F.C. København har 65 point og en målscore på 56-26. 

De 65 point placerer – ikke overraskende – F.C. København på 1. pladsen, syv point foran SønderjyskE på 2. pladsen. Efter mandagens Viborg-sejr over Brøndby IF er SønderjyskE nu sikre på medaljer, og med tre point ned til FC Midtjylland, ligger sønderjyderne fint til i forhold til sølvet. Brøndby IF og AaB kan på 4. og 5. pladsen maksimalt indhente FC Midtjylland og få bronze. 

Top-5 på F.C. Københavns topscorerliste i denne Superligasæson er: 
13 mål, Nicolai Jørgensen 
11 mål, Federico Santander 
6 mål, Kasper Kusk 
5 mål, Andreas Cornelius 
5 mål, Youssef Toutouh 

Fordeling af F.C. Københavns scorede mål i Superligaen: 
1. halvleg: 22 mål 
2. halvleg: 34 mål 

Fordeling af mål scoret mod F.C. København i Superligaen: 
1. halvleg: 10 mål 
2. halvleg: 16 mål 
 







ESBJERG FB OG ALKA SUPERLIGAEN 2015/16 
I modsætning til F.C. København fik Esbjerg fB alle tre point med sig hjem i 31. spillerunde. Her mødte Esbjerg fB på udebane AaB, og esbjergenserne drog hjem med en 2-1 sejr på scoringer af Mick van Buren og Ronnie Schwartz (og lidt hjælp fra Nicolai Larsen, der leverede et kæmpedrop i forbindelse med målet til 2-1). 

Sejren over AaB var Esbjerg fB’s 7. sejr i denne sæson. Desværre for Esbjerg fB har de tabt 15 gange og spillet ni kampe uafgjort, det giver dem 30 point, hvilket blot rækker til en 11. plads. Der er dog 12 point ned til den enlige nedrykker fra Hobro IK – men også fire point op til AGF på 10. pladsen. 

Top-5 på Esbjerg fB’s topscorerliste i denne Superligasæson er: 
6 mål, Mick van Buren 
5 mål, Kevin Mensah 
5 mål, Nicki Bille 
4 mål, Robin Söder 
4 mål, Ronnie Schwartz 

Fordeling af Esbjerg fB’s scorede mål i Superligaen: 
1. halvleg: 19 mål 
2. halvleg: 17 mål 

Fordeling af mål scoret mod Esbjerg fB i Superligaen: 
1. halvleg: 24 mål 
2. halvleg: 33 mål