Remmer: En vigtig kamp for mig

Remmer: En vigtig kamp for mig

Med karantæner til William Kvist og Thomas Delaney samt en miniferie til Robin Olsen, Erik Johansson og Ludwig Augustinsson er der gode muligheder for, at Christoffer Remmer igen er at finde i løvernes startopstilling, når det går løs i Hobro søndag kl. 16.

Spørgsmålet er dog på hvilken position, for han har prøvet lidt af hvert de 35 gange han har været i startopstillingen siden debuten i august 2012:
  • 26 som højre back
  • 1 som central forsvarer (12.5.16 ude mod AaB)
  • 1 som venstre back (6.10.13 hjemme mod SønderjyskE)
  • 3 som højre midt (17.5.15 ude mod FCM, 20.5.15 hjemme mod AaB og 20.4.16 ude mod BIF, pokal)
  • 4 som central midt (3.12.13 ude mod Lyngby, pokal, 11.5.14 ude mod FCM, 30.4.15 ude mod Esbjerg, pokal, 23.9.15 ude mod FCV, pokal)

Men uanset om - og hvor - Ståle vælger at bruge ham, hvad bliver det så for en kamp, når vi allerede er blevet mestre, og Hobro allerede er rykket ned?

- Jeg tror, det bliver lidt blandet. Vi får jo nok et lidt anderledes hold at se, fordi der er karantæneramte spillere og nogen der har fået pause på grund af landsholdet, men det må vi prøve at få til at fungere. Der vil være en del af os, der ikke har spillet så meget på det seneste, som får chancen, og vi har en hel del at vise, så for os er det nogle fede kampe at få. Vi kan nok også spille lidt mere frit, fordi der ikke er noget at tabe nu ud over æren, siger Christoffer.

- Det bliver i hvert fald dejligt, hvis jeg selv får spilletid, så det er en vigtig kamp for mig. Også selv om tre point mere ikke betyder, at vi bliver endnu mere mestre. Men jeg kan vise mig frem og bruge kampen som træning, og det vil jeg helt klart gøre, tilføjer Christoffer.







Det er ingen hemmelighed, at der blev festet lidt efter sejren over Nordsjælland i mandags, så der blev ikke trænet alverden i tirsdags, og onsdag og torsdag havde spillerne helt fri. Men hvordan var det at møde til træning igen fredag?

- Jeg kunne da godt mærke, at stængerne var lidt ømme, så det var nok meget godt, vi fik svedt lidt for at få kroppen op i gear igen. Men vi er jo mentalt oven på, så det tog en del af det.

>> Læs også: Miniferie til Robin, Erik og Ludwig