Peter Wettergren stopper i FCK efter sæsonen

Efter et år som assistenttræner i F.C. København stopper Peter Wettergren efter denne sæson for at blive assisterende svensk landstræner. 

- Jeg har haft en helt vidunderlig tid i klubben, som helt klart er Skandinaviens største klub og et utroligt godt sted at arbejde og udvikle sig. Jeg skylder alle i klubben og særligt Ståle og staben en stor tak for et lærerigt samarbejde. Det har været en enestående chance for mig at arbejde med så mange dygtige mennesker og en stærk spillergruppe både på og uden for banen. Vi har opnået flotte resultater, og jeg tager både de mange gode oplevelser og de ting, jeg har lært i FCK, med videre. Til sidst vil jeg også gerne takke klubben for, at de har vist stor forståelse for mit ønske om at tage den her nye udfordring, siger Peter Wettergren, mens manager, Ståle Solbakken, supplerer: 

- Peter har ydet en stor indsats for FCK og har sin store andel i de titler, vi har vundet denne sæson. Vi har valgt ikke at stå i vejen for ham, da han havde et stort ønske om at prøve rollen på det svenske landshold af. Peter gør sæsonen færdig her hos os, og vi er allerede i gang med at finde hans afløser. Den opgave skal vi nok løse godt. Vi ønsker Peter alt det bedste og held og lykke i hans kommende job, siger Ståle Solbakken. 

Peter Wettergrens sidste kamp som assistenttræner i F.C. København bliver mod AGF i Telia Parken d. 29. maj kl. 17.00.