Får vi en målrig 2. halvleg mod OB?

Får vi en målrig 2. halvleg mod OB?

F.C. KØBENHAVN VS OB I SUPERLIGAEN 
71 gange har F.C. København mødt OB i Alka Superligaen, 31 af kampene er vundet, 23 er endt uafgjort og 17 gange er sejren gået til fynboerne. Der er scoret 184 mål i de 71 kampe, hvoraf 103 af dem er scoret af F.C. København. 

36 af de 71 kampe er spillet på udebane, og her siger statistikken 15 FCK-sejre, 13 OB-sejre og otte uafgjorte kampe. Målscoren på udebane er helt lige, 46-46. De to seneste besøg i Odense er desværre endt med smalle 0-1 nederlag, så den trend skulle gerne stoppes med en sejr på søndag. 

I den igangværende sæson er de første to opgør endt med en sejr til hvert hold. OB vandt 1-0 i Odense og F.C. København vandt efterårets sidste kamp med 4-1 i Telia Parken. 

F.C. KØBENHAVN OG ALKA SUPERLIGAEN 2015/16 
Efter sidste weekends målfest og 5-3 sejr over FC Midtjylland er F.C. København nu noteret for 16 sejre, otte uafgjorte og tre nederlag i denne sæson. Det giver 56 point, og er nok til at placere F.C. København på en sikker 1. plads, fire point foran SønderjyskE på 2. pladsen (efter at de fredag aften vandt 2-0 over Esbjerg fB). Målscoren i de første 27 kampe lyder på 49-22, ligaens klart bedste måldifference. På 3. pladsen er AaB 10 point efter F.C. København, mens FC Midtjylland på 4. pladsen har 11 point op til 1. pladsen. 

Københavnsk topscorer er Nicolai Jørgensen med 11 træffere i Alka Superligaen. Herefter følger Federico Santander (7), Kasper Kusk (6), Andreas Cornelius (5), Youssef Toutouh (5), Thomas Delaney (4), Mathias 'Zanka' Jørgensen (3), Benjamin Verbi? (3), Ludwig Augustinsson (1), Marvin Pourié (1) og William Kvist (1). Derudover har både AaB og OB lavet selvmål i kampe mod F.C. København. 

Fordeling af F.C. Københavns scorede mål i Superligaen: 
1. halvleg: 20 mål 
2. halvleg: 29 mål 

Fordeling af mål scoret mod F.C. København i Superligaen: 
1. halvleg: 8 mål 
2. halvleg: 14 mål








OB OG ALKA SUPERLIGAEN 2015/16 
I sidste weekend mødte OB på udebane Esbjerg fB. Anders K. Jacobsen bragte OB foran midt i 1. halvleg, da han udnyttede en stikning i dybden. I kampens tillægstid fik OB frispark lige uden for det esbjergensiske felt, og med et flot udført spark sikrede Ari Skúlason OB en 2-0 sejr. 

OB er forårets 3. bedste mandskab i Superligaen, og indtager pt. en 6. plads med 40 point. Det er tre foran Randers FC, men også kun to point efter Brøndby IF på 5. pladsen og blot seks point efter AaB på 3. pladsen. 

Fynboernes formkurve har som sagt været opadgående i foråret, men ses der på OB’s seneste fire Superligakampe, har de henholdsvis vundet og tabt, og eftersom OB vandt i den forgangne weekend, kunne det være et tegn på københavnsk sejr på søndag. Det er også værd at bemærke, at OB ikke har holdt nullet i deres seneste otte hjemmekampe i Alka Superligaen. 

De to farligste OB-spillere har i denne sæson være Rasmus Festersen og Anders K. Jacobsen, der har scoret henholdsvis 13 og 10 Superligamål. Derudover er følgende OB’ere kommet på måltavlen: Kenneth Zohore (7), Rasmus Falk (5), Ari Skúlason (3), Mathias Greve (3), Lasse Kryger (1), Mohamed El Makrini (1) og Emil Larsen (1). 

Fordeling af OB’s scorede mål i Superligaen: 
1. halvleg: 16 mål 
2. halvleg: 28 mål 

Fordeling af mål scoret mod OB i Superligaen: 
1. halvleg: 26 mål 
2. halvleg: 17 mål