Anton og Bashkim holdt "working holiday"

Antonsson: FCM-kamp også en slags pokalfinale

Onsdag forrige uge spillede Mikael Antonsson en solid stopper i tremands-forsvaret mod Brøndby, og om søndagen sad han på bænken i Viborg og så holdkammeraterne hive 1-1 hjem i slutningen. Dagen efter spillede han reserveliga-kamp på en vindblæst, knoldet bane i udkanten af Vejle.

- Jamen det er sådan situationen er! Der er konkurrence om de to pladser i midterforsvaret, og det skal der også være. Man vil jo altid gerne spille hver gang, men jeg koncentrerer mig bare om at være klar hver gang. Jeg håber selvfølgelig ikke, at nogen bliver skadet, men selv om jeg ikke er i startopstillingen, er jeg nødt til hele tiden at være klar på bænken. Sådan en kamp som den i Vejle er måske ikke den sjoveste at spille, men vi har brug for de kampe for at holde kampformen. Men kan gøre rigtig meget til den daglige træning, men det er stadig noget andet at spille kamp, forklarer Anton.

Anton spiller også da med jævne mellemrum, og foreløbig har han fået fire hele kampe og to indhop i forårets tolv kampe. Og Ståle udtaler ofte, at det er en spiller, han altid stoler 100 % på.

- Det er da dejligt at høre, og jeg prøver også altid at gøre mit bedste, når jeg kommer ind. Selvfølgelig kan det være svært, hvis man ikke har spillet længe, men det er også derfor de her kampe i pokalen og reserveligaen er vigtige for mig, understreger Anton.







Den kommende uge byder på topkamp mod FC Midtjylland på søndag og derefter pokalfinale mod AGF om torsdagen. Hvordan ser Mikael Antonsson frem mod den kommende tid?

- Lige fra sæsonstarten har vores mål været at vinde både Alka Superligaen og pokal, og lige nu ser det godt ud, men vi ved også, at det ikke er afgjort endnu. Derfor er vi nødt til også at tage kampene som de kommer én ad gangen og også betragte kampen mod FC Midtjylland på søndag som en slags pokalfinale. Det gælder også de kommende kampe i Alka Superligaen, sålænge det ikke er afgjort. Men det er jo det her, vi har set frem til hele sæsonen- at vi er med i opløbet, hvor det hele skal afgøres, slutter Mikael Antonsson.

Maj måned byder på 8 kampe på 29 dage, så mon ikke der nok skal blive flere kampe til Mikael Antonsson, der foreløbig er noteret for 180 kampe for Byens Hold.
="https:>