Zuma optages i Legends Club

Zuma optages i Legends Club

Sibusiso Zuma er landet i København i dag, og på søndag bliver han optaget i Legends Club i forbindelse med kampen mod FC Midtjylland. Allerede lørdag kan du møde ham i Fanshoppen, hvor han er til stede fra kl. 12-14, og igen søndag fra kl. 14-15.

- Det er fantastisk at være tilbage i København igen! Det har været mit hjem i mange år, og FCK har altid været som en familie for mig, så jeg er stolt over også at blive en del af Legends Club, fortæller Zuma, da han var en tur forbi Telia Parken i dag og bl.a. hilste på sin tidligere klubkammerat Diego Tur, der i dag sidder i vores salgsafdeling.







Måske kunne Diego også give sydafrikaneren nogle tips om salg og økonomi, for Zuma er i dag meget engageret i fundraising til fordel for et sportscenter i hans fødeby, Hammarsdale, som ligger ca. 30 km vest for havnebyen Durban i den østlige del af Sydafrika.

- Det er et fattigt og hårdt belastet miljø ude i ingenmandsland, hvor der er mange problemer med vold og narkotika. Jeg har besluttet, at jeg vil prøve at bruge mit navn til at gøre en forskel, så jeg arbejder på at rejse penge til et sportscenter i byen. Ikke kun til fodbold, men til alle mulige idrætsgrene, så de unge har et sted, hvor de kan komme hver dag og blive trænet af professionelle trænere og instruktører, fortæller Zuma, der rundede de 40 sidste år og holder sig i fin form, selv om han stoppede fodboldkarrieren for lidt over et år siden.

I årene 2000-2005 spillede Zuma 188 kampe for F.C. København og scorede 53 mål. Især ét står prentet i hukommelsen, og her kan du se en perlerække af de bedste.


>> Læs mere om Legends Club her

>> Læs nyheden om Zumas karrierestop for et års tid siden