Ståle: Vi skal spille på vores præmisser

Ståle: Vi skal spille på vores præmisser

Der er topkamp på programmet i Telia Parken søndag kl. 18, når FC Midtjylland kommer forbi. En kamp, som manager Ståle Solbakken forventer bliver en intens omgang:

- Hvis vi ser på det defensive, så bliver det afgørende for os, at vi lige som i de to kampe mod dem hidtil i sæsonen, formår at stå stærkt imod på deres dødbolde. De har altid været stærke der og kaster eksempelvis gerne lange indkast ind i boksen overalt fra modstanderens halvdel. Det kan vi ikke undgå sker, men vi har været stærke der i de to første kampe, hvor vi også har været gode på andenbolde og dæmmet godt op for individualister som Pione Sisto, siger Ståle Solbakken.







De to første møder i sæsonen har begge været i Herning, hvor det er endt 0-0 og 1-0 til F.C. København. Søndag skal det så udnyttes, at vi har hjemmebanefordel:

- Vi skal sørge for, at det bliver en kamp på vores præmisser, hvor vi sætter dem under tryk og holder fart i vores spil. Vi har været rigtigt stærke hjemme gennem lang tid, og vi har scoret mange mål og været meget vanskelige at slå. Spillet hjemme har været disciplineret - og nogle gange også spektakulært. Det bliver helt sikkert tæt søndag, og vi skal være skarpe i vores afslutninger, når vi får mulighederne, siger Ståle Solbakken.


>> Se highlights fra vores seneste opgør mod FC Midtjylland

>> Se hvad der sker på Familietribunen i foråret