Billetinformation til Pokalfinalen

Billetinformation til Pokalfinalen

I forbindelse med finalen i DBU Pokalen, Kristi Himmelfartsdag, torsdag den 5. maj, kl. 17.00 er der hos DBU blevet trukket lod mellem de to deltagende hold, F.C. København og AGF, om hvilket hold der formelt set skal være hjemmehold. 

Her blev AGF trukket først op af hatten, og de har ønsket at få tildelt D-tribunen, en stor del af C-tribunen og A9-10 til deres fans. Det betyder, at vi får en hel FCK-fantribune på B-tribunen, ligesom C14 på Nedre C, C15 på Øvre C samt A2-3 vil være FCK-afsnit. Hele B-tribunen bliver u-nummereret, mens de øvrige FCK-afsnit er nummererede. 

Der vil desuden være 24 timers forkøbsret til F.C. Københavns sæsonkortholdere, som sent mandag aften fik tilsendt en mail, hvorfra der kan købes billetter. Billetforsalget for sæsonkortholdere starter tirsdag kl. 9.00. 

Onsdag kl. 09:00 vil resterende billetter blive tilbudt abonnenter på vores nyhedsbrev, som ligeledes vil have 24 timers forkøbsret, men vi tager forbehold for, at der kan være udsolgt allerede efter de første 24 timer sæsonkortforsalg.

Eventuelt ledige billetter vil blive solgt gennem det generelle salg, som starter torsdag kl. 10.00. 

Billetpriserne starter fra 175 kroner for voksen og 125 kroner for børn. 

Bemærk, at kampen er en DBU-kamp – derfor gælder sæsonkort IKKE til kampen – og af samme årsag henviser vi til DBU, hvis der skulle opstå spørgsmål vedrørende billetter til kampen.

Bemærk også, at selvom vi formelt er udehold, kræver det IKKE, at du medbringer dit awaykort for at tage plads på F.C. Københavns fanafsnit.