2-2 mod SønderjyskE's reserver

Vi kom ikke specielt godt i gang med kampen, der blev spillet på en lidt knoldet bane i en kraftig vind på langs ad banen, for allerede efter 7 minutter måtte Thomas Kaminski hente bolden ud af netmaskerne, da Silas Songani bragte hjemmeholdet foran. Dermed revancherede han sig lidt for sin “dumme” udvisning mod AGF i fredags… røde kort i Alka Superligaen medfører nemlig ikke karantæne i Reserveligaen.

Spillemæssigt var det nogenlunde jævnbyrdigt, men da Marcel Rømer på straffe bragte SønderjyskE på 2-0 efter 65 minutter, lignede det ikke umiddelbart en kamp med pointudbytte.

Men efter en flot solotur og scoring af Bashkim blev det 2-1 med 13 minutter igen, og så blev der pludselig spænding om udfaldet. Og to minutter før tid fik Mikael Antonsson udlignet, da han ved forreste stolpe snittede et indadskruet hjørne fra indskiftede Frederik Bay i netmaskerne. “Med de sidste hår, jeg har tilbage på hovedet,” grinede den svenske stopper efter kampen, hvor han noterede sin første FCK-scoring siden han vendte tilbage til Hovedstaden i sommeren 2014.

Inden slutfløjtet nåede sønderjyderne at ramme indersiden af stolpen i den anden ende og havde også en afslutning mere, der gik lige over, men vi slap med skrækken og fik altså det ene point med hjem fra Haderslev efter en udmærket holdpræstation og et fint comeback efter at være nede med to.

Der venter stadig to opgaver for reserverne her i foråret. Den 25. april i Vejle, og den 17. maj i Lyngby.

Holdet: Thomas Kaminski – Christoffer Remmer, Pelle Nilsson, Mikael Antonsson, Tom Høgli – Lucas Simonsen (70.: Berat Beciri), Aboubakar Keita, Marcus Mathisen (80.: Frederik Bay), Danny Amankwaa – Julian Kristoffersen, Bashkim Kadrii

Ikke benyttet: Filip Djukic, Joel Felix, Carlo Holse, Henrik Bellman og Jonatan Frimann