Tykgaard dømmer onsdag aften

Tykgaard dømmer onsdag aften

OM DOMMERNE
Det er den 38-årige Michael Tykgaard, der skal dømme onsdagens pokalkamp mod Brøndby IF. DBU har valgt at påsætte mållinjedommere til kampen, og dermed får vi Michael Johansen og Lars Christoffersen at se i aktion på de to mållinjer. De to ”almindelige” linjedommere er Derya Oguz og Henrik Sønderby, mens hvervet som 4. dommer er tilfaldet Daniel R. Krogstrup Nørgaard . Bill René Hansen har fået opgaven som linjedommerudvikler.

Michael Tykgaard har dømt F.C. København 18 gange. Otte kampe er vundet, syv kampe er endt uafgjort og tre gange har modstanderen snuppet sejren. Målscoren lyder 25-15.

Det er blot 2. gang, at Michael Tykgaard skal dømme F.C. København i DBU Pokalen. Tykgaards første pokalkamp med F.C. København er et dejligt minde, da det var finalen i DBU Pokalen i foråret 2015. Her tørnede F.C. København sammen med FC Vestsjælland, og efter 2-2 i ordinær tid blev Brandur Hendriksson matchvinder 12 minutter inde i den forlængede spilletid.

KARANTÆNE-INFORMATION
Efter de første tre pokalkampe har F.C. København fået indsamlet tre gule kort. Det ene tilfaldt Peter Ankersen i kampen mod FC Vestsjælland, mens de øvrige to kom efter kampen mod Randers FC, hvor både Mathias 'Zanka' Jørgensen og Thomas Delaney fik et gult kort.

Tre gule kort fordelt på tre mand betyder, at F.C. København ikke har nogen spillere i karantæne onsdag aften. Det samme er gældende for det gæstende mandskab fra Brøndby IF.

Det skal bemærkes, at eventuelle røde kort skal afsones i DBU Pokalen. Dog kan et rødt kort godt overføres til Alka Superligaen, det sker hvis det drejer sig om to spilledages karantæne – og den pågældende spiller er på det tabende hold i semifinalerne.

>> Spil på kampen med F.C. Københavns officielle bettingpartner Unibet

HUSK at checke app’en VoresKBH, hvor der vil være yderligere information inden dagens hjemmekamp.