Ståle: En tæt og jævnbyrdig kamp

Ståle: En tæt og jævnbyrdig kamp

På en sen helflugter af Bashkim Kadrii, der strøg i mål via en svensk forsvarer, sikrede løverne sig en 1-0-sejr i en tæt, jævnbyrdig affære, der længe lignede en nulløsning.

De to største chancer i kampen var dog københavnske og tilfaldt henholdsvis Corner og Remmer efter pausen, så på den baggrund mente Ståle, at sejren var fortjent nok.

- Det var en jævnbyrdig fight mellem to velorganiserede hold, der holdt hinanden i skak det meste af kampen og havde svært ved at åbne modstanderens organisation og komme til chancer. Men vi havde de to største, så jeg synes, vi vinder fortjent. Alt i alt er jeg meget tilfreds med gennemførelsen, præstationerne og den måde, spillerne ofrer sig på, sagde Ståle.

Ståle og trænerteamet havde skiftet ni mand siden kampen mod Malmö FF i fredags, men konkurrencen er hård om pladserne.

- Det hold vi spillede med mod Malmö er nok tættere på vores idealopstilling, men vi har 13-14 spillere, der er meget lige, og så nogen, der er lidt længere efter. Og målmandsposten er stadig helt lige, efter Robin og Kaminski har fået hver sin kamp, så vi har ikke besluttet, hvem der står på søndag.

Pelle Nilsson stod over for sin gamle klub, AIK, og han var godt tilfreds med den defensive indsats i dag.

- Vi gør det vi skal og giver stort set ikke noget væk, og det er jo et kendetegn for klubben, at vi ofte scorer til sidst og vinder de her kampe.

Bashkim Kadrii blev matchvinder kort før tid, da Peter Ankersen sled sig fri på baglinjen i højre side og fik slået et indlæg på tværs, som han flugtede mod mål. Via en svensk forsvarer strøg bolden ind i det modsatte sidenet, og dermed slap vi for den straffesparks-konkurrence, som ellers afholdes, hvis en kamp i Dubai International Cup slutter lige.