Peter Ankersen bag kameraet

Peter Ankersen bag kameraet

Nogle af spillerne har jævnligt travlt med at påstå, at mediefolkene ikke laver noget som helst under træningslejren i Dubai, og bl.a. har vores Snapchat-følgere kunnet se Bashkim drille dem et par gange.

Men Peter Ankersen mente åbenbart, at de trængte til aflastning i dag. Han lånte i hvert fald kameraet ude på træningsanlægget og skød en fin fotoserie inde fra selve træningsbanen. (Klik på pilene i billedet øverst på siden.)

Her dokumenterede han bl.a., hvordan Bashkim selv knokler benhårdt på træningsbanen - og bagefter var Bashkim åbenbart så træt (af at ligge i solen), at Ankersen var nødt til at køre ham tilbage til bussen i en golfvogn...

Træningen var i øvrigt atter henlagt til kl. 10.30 (lokal tid), og der blev som sædvanlig gået godt til den på det lækre græstæppe på NAS Sports Complex. Det er, som vi tidligere har fortalt, et privat anlæg, som er ejet af den kongelige familie i Emiraterne, og de bruger selv anlægget regelmæssigt. Derfor kunne Stephan Andersen f.eks. ikke få adgang til svømmehallen, hvor han ellers skulle have genoptrænet sammen med fysioterapeut Simon Fouchard.

FCK TV bringer i øvrigt senere på dagen et længere indslag om målmandens genoptræning, og senere i dag kan du også stille spørgsmål til Stephan på vores Facebook-side.