Pelle: Der skal være konkurrence!

Pelle: Der skal være konkurrence!

Pelle Nilsson er ligesom Tom Høgli nu klarmeldt efter en kortere pause og forventes at spille på onsdag, når vi møder AIK i Dubai International Cup.

- Jeg har haft en mindre overbelastning i den ene læg og har ikke kunnet træne fuldt med, men jeg er helt klar nu. Jeg regner ikke med, at jeg har mistet så meget, selv om jeg gik glip af de to første træningskampe, men derfor er det alligevel irriterende. Især fordi jeg har haft en del skader, siden jeg kom til klubben, selv om jeg har prøvet at forebygge så godt jeg kan, men det giver altid et afbræk, bedst som man er godt i gang, fortalte Pelle ved tirsdagens træning i Dubai, som foregik om eftermiddagen i op mod 30 graders varme.

Med salget af Daniel Amartey var der en konkurrent mindre til pladserne i det centrale forsvar, men der gik ikke mange timer, før Pelles landsmand Erik Johansson blev præsenteret.

- Nej, men det er jo præcis sådan det skal være. Vi vil hvert år vinde medaljer, pokal og spille europæisk, og så er man nødt til at have flere stærke spillere til hver position. Sådan er det i alle topklubber, og det er helt naturligt. Når alle spillere er klar, vil der selvfølgelig altid være nogen, der er skuffede over ikke at spille, men sådan er vilkårene, siger den 33-årige svensker, der kom til F.C. København fra Nürnberg i sommeren 2014.

- Se bare på alle de skader, vi havde sidste sæson, og alligevel fik vi sølvmedaljer og vandt pokalen. Det kunne vi ikke gøre, hvis vi ikke havde flere gode spillere på alle positioner. Men når det er sagt, så var sidste sæson helt sindssyg med hensyn til skader - jeg har aldrig selv oplevet så mange på én gang, og det får vi forhåbentlig aldrig igen! slutter Pelle Nilsson.

Han var ude med en lårskade i september-oktober 2014, og sidste efterår var han ude tre måneder efter den knæskade, han fik mod FC Nordsjælland den 9. august. Heldigvis stod han kun kortvarigt på skadelisten her i vinteropstarten, hvor det lige nu kun er Stephan Andersen, der befinder sig.